Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже через кілька днів: у ЗСУ попередили, де почнуть активні штурми окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже через кілька днів: у ЗСУ попередили, де почнуть активні штурми окупанти

Окупанти готуються до штурмів на Запорізькому напрямку

сьогодні, 18:21
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть розпочати активні штурмові дії на Запоріжжі вже за тиждень. Наразі окупанти проводять розвідувально-пошукові операції на цьому напрямку, про е в ефірі телемарафону сказав речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Вже через кілька днів: у ЗСУ попередили, де почнуть активні штурми окупанти

Запоріжжя

За його словами, російські війська намагаються захопити позиції українських підрозділів та покращити своє тактичне становище.

На сьогодні, каже військовий, активні штурмові дії біля Роботиного та Приютного на Запоріжжі ще не розпочалися, проте ворог зосереджує особовий склад на передових позиціях. Наразі тривають розвідувальні операції з метою виявлення українських вогневих засобів та визначення переднього краю оборони, додав Волошин.

Як зазначив Волошин, протягом наступних 3–5 днів, або навіть до тижня, противник планує почати штурмові атаки невеликими піхотними групами з метою захоплення українських позицій та покращення свого тактичного положення.

Штурмові групи формуються з мотострілецьких та десантно-штурмових підрозділів, які вже діють у цьому регіоні.

"Там ще створюють такі підрозділи, які будуть проводити закріплення. Тобто штурмова група у складі невеликих груп піхоти від 5 до 10 чоловік будуть здійснювати штурми, а за ними далі будуть йти групи закріплення", – сказав Волошин.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Запоріжжя має важливе значення для російських окупантів через його стратегічне та логістичне розташування. Ворог підготував понад 5 тисяч нових солдатів для атаки в районі Роботиного, проте українські Сили оборони бачать ці маневри та завдають ударів на відстані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини