Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втомлений, але незламний: з'явилося нове фото Валерія Залужного у Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Втомлений, але незламний: з'явилося нове фото Валерія Залужного у Раді

Знімок Валерія Залужного, зроблений у Верховній Раді, стає вже легендарним

29 грудня 2022, 21:40 comments1765
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не є особливо  емоційним, проте його фото, відзняте  в парламенті, стало  легендою. Він був присутній  в парламентському залі, коли перед депутатами виступав глава держави  Володимир Зеленський.

Втомлений, але незламний: з'явилося нове фото Валерія Залужного у Раді

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Історичну світлину  робив фотограф Андрій Нестеренко, потім оприлюднив портрет в соціальних мережах.   

"ВР України – генерал Валерій Залужний", – так підписано знімок самим автором.

В центрі кадра -  постать генерала, що відкинувся на спинку стільця, але  з піднятою вверх  головою. Погляд Головнокомандувача  втомлений, проте тут можна побачити  і його незламність.

Користувачі соціальних мереж  жваво реагували на це фото, залишивши свої  коментарі та називають його легендарним. Дехто  назвав фотознімок   одним з кращих  у 2022 році.

Втомлений, але незламний: з'явилося нове фото Валерія Залужного у Раді   - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Залужний виконав мрію сина бійця ЗСУГоловнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в ролі  святого Миколая здійснив мрію маленького українця, батько якого перебуває в лавах  ЗСУ. Про це повідомила мама хлопця  Олена Варфоломєєва в соціальних мережах. Іванко  до дня Святителя Миколая мріяв лише про те, щоб знайти свого тата. Адже родина немає про нього жодної звістки.  І ще він мав одну мрію – побачитися з Головнокомандувачем Залужним. І в цей передноворічний час його мрія справдилась. Олена Варфоломєєва  віддала  лист, що написав її син. За якийсь час  жінці потелефонували й сказали, що Валерій Залужний  зустрінеться з Ванею. Коментуючи це,  українці пишуть, що тепер Валерій Залужний є, як батько  для всіх малих українців, чиї батьки воюють.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

29 грудня 2022, 23:26

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини