Головна Новини Суспільство Війна з Росією ВСУ скували противника контрнаступними діями та знищили склад боєприпасів на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ скували противника контрнаступними діями та знищили склад боєприпасів на півдні України

Противник продовжує оборонятися, використовуючи укріплені позиції другого та третього рубежів оборони

16 червня 2022, 17:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про ситуацію на півдні України станом на 13:00 16 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ВСУ скували противника контрнаступними діями та знищили склад боєприпасів на півдні України

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними наших військових, противник продовжує оборонятися, використовуючи укріплені позиції другого та третього рубежів оборони.

"Скований нашими контрнаступальними діями, позбавлений можливості активно протидіяти, застосовує тактику контрбатарейної боротьби", — ОК "Південь".

За поточну добу нашим захисникам вдалося знищити:

• 14 окупантів;

• сім одиниць броньованої та автомобільної техніки;

• один склад боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те , що окупанти бояться настання ЗСУ – готові йти на радикальні кроки: аудіоперехоплення ГУР. Російський військовий розповів про настрої у лавах окупантів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що загарбник Росії просить дружину забрати його з війни, адже скоро вони стрілятимуть собі в ноги. Окупанти Росії скаржаться на війну в Україні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що у Генштабі ЗСУ розповіли, скільки російських військових воюють в Україні. Чисельність угруповань Росії на напрямках налічує до 150 тисяч військовослужбовців. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Кремлі заговорили про мир і поскаржилися на Україну: що пропонують. Володимир Мединський заявив, що в нього склалося враження, що Україні не потрібний світ. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини