Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Все залежить від наступів": в ЗСУ відповіли, чи можливі переговори з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Все залежить від наступів": в ЗСУ відповіли, чи можливі переговори з РФ

Тимочко заявив, що вибивати ворога з території України будуть військові, переговори ж вестимуть дипломати

6 травня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

 Перемовини між Україною та РФ  будуть  мати результат  тільки  завдяки ефективності наступальних дій ЗСУ.

"Все залежить від наступів": в ЗСУ відповіли, чи можливі переговори з РФ

Іван Тимочко (фото з відкритих джерел)

Про це, коментуючи ситуацію журналістам  24 Каналу висловивсь голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко. Саме зараз створюються міжнародні об'єднання, які висловлюють  готовність  вести переговори. Це — позитивний момент для України, бо на законодавчому рівні  ми  не можемо  напряму  проводити переговори з Росією.

Тимочко  каже, що вибивати  загарбника з території  країни буде ЗСУ, переговори  ведуть дипломати. Має  бути акцент на взаємодії всіх органів влади.  

"Мета наступу – звільнення територій, спонукання ворога до переговорів на наших умовах, вплив на міжнародних лідерів й політиків для формування союзників. Немає чого соромитись того, що наші міжнародники та військові говорять, що без допомоги союзників нам буде дуже важко", — говорить Іван Тимочко.

 "Переговори залежатимуть від ефективності наших наступів", - підкреслює  експерт.

Гарантії ненападу Росії на Україну, здавання  територій,  які росіяни залишать – це переговори. В  Україні не можуть  допустити майбутніх спекуляцій РФ  щодо привласнення захоплених українських територій.

"Важливо є те, що закладається у слово "переговори". Сьогодні Україні на законодавчому рівні переговори напряму з Росією заборонені. Добре, що зараз починається міжнародний переговорний процес", - завершив Іван Тимочко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лавров назвав умову для мирних переговорівМіністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія не підтримує формулу миру від Зеленського, а лише буде сприймати мирні переговори щодо закінчення війни лише на "основі реалій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини