Головна Новини Суспільство Війна з Росією Все перегралося: Зеленський розповів, чи тепер є сенс у проведенні Саміту миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Все перегралося: Зеленський розповів, чи тепер є сенс у проведенні Саміту миру

Президент заявив, що План перемоги не виключає Саміту миру

сьогодні, 08:28
Поділіться публікацією:

План перемоги, який зараз активно просуває офіційний Київ, не відкидає проведення Саміту миру, оскільки така ініціатива важлива для зміцнення позицій країни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час поїздки до Сумської області повідомив глава української держави Володимир Зеленський.

Все перегралося: Зеленський розповів, чи тепер є сенс у проведенні Саміту миру

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Український лідер наголосив, що План перемоги покликаний змусити Росію дипломатичним шляхом завершити війну, а для цього Україна має мати сильну позицію.

"Він (План перемоги – ред.) не скасовує Саміт миру, він просто дуже сильно посилює. У цьому і тактика – Україна має на будь-який саміт прийти максимально сильною. Ми вважаємо, що це можна зробити за ці найближчі місяці", – сказав президент .

Володимир Зеленський зазначив, що після подання Плану перемоги Україна "може отримати відгук від партнерів".

"Якісь кроки вперед можуть бути. Почуємо. Обов'язково повідомимо суспільство основні моменти, хоча, ймовірно, без деталей щодо озброєння", – додав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головна суть плану перемоги дуже проста — це масштабні соціальні протести в РФ та повернення Москви до поваги міжнародного права. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Військовим шляхом звільняти всю територію для сучасного типу війни — це нонсенс. Тому що вам треба створити тиск на певних напрямках окремо військовий, окремо економічний", — зазначив радник.

Він уточнив, чи військовий тиск означає масштабування відповідних військових дій на територію Росії. Воно може бути сухопутним, як у Курській області. при цьому Михайло Подоляк уточнив, що територія Росії є надто великою і атакувати понад 80 регіонів РФ – досить складне завдання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини