Головна Новини Суспільство Війна з Росією Все марно. РФ не знає, як боротися з українськими дронами
commentss НОВИНИ Всі новини

Все марно. РФ не знає, як боротися з українськими дронами

Закуплені Росгвардією антидронові рушниці виявилися безпорадними проти українських безпілотників

21 червня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

У Росії вдвічі впав попит на антидронові рушниці, які купували для захисту від українських безпілотників.

Все марно. РФ не знає, як боротися з українськими дронами

У РФ відмовляються від закупок антидронових рушниць. Фото з відкритих джерел

Російські медіа повідомляють, що у січні-травні 2024 року в РФ було продано на 50% рушниць менше, ніж за той самий період минулого року.

"Попит на антидронові рушниці справді знизився та буде знижуватися, оскільки приходить розуміння, що вони недостатньо ефективні, а іноді й повністю марні", — розповів комерційний директор "Лабораторії майбутнього" Павло Камнєв.

За його словами, рушниці мають багато недоліків, найістотніший з яких — спрямований промінь з обмеженням потужності. Найчастіше антидронові рушниці минулого року закуповували для охорони об'єктів паливно-енергетичного комплексу. Тепер замість антидронових рушниць покупці цікавляться комплексними системами захисту від дронів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США посилюють тиск на Китай, послаблюючи його економічні спроможності та вплив в Азії, заявив політолог Андрій Городницький. "Китай зараз дуже сильно потерпає від США. Тиск Штатів посилився після візиту Путіна до Китаю та чергового нагнітання ситуації навколо Тайваню, оскільки, попри візит Сі Цзіньпіна до Європи та зустріч з Макроном, Пекін вирішив продовжувати політику підтримки Росії", – розповів політолог.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі мами нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини