Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог вже в центрі міста: Сили оборони б’ються за кожну багатоповерхівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вже в центрі міста: Сили оборони б’ються за кожну багатоповерхівку

В Торецьку ЗСУ не зупинили ворога, там ідуть важкі бої

сьогодні, 11:18
Поділіться публікацією:

У Торецьку Сили оборони не зупинили російських загарбників, а хто стверджує протилежне, той вводить в оману, заявив воєнкор Богдан Мірошніков.

Ворог вже в центрі міста: Сили оборони б’ються за кожну багатоповерхівку

Торецьк

За його словами, окупанти постійно лізуть та використовують ДРГ.

"Боротьба точиться тупо у центрі міста за багатоповерхівки. Кожна з них — це важкі бої. Лінії бойового зіткнення через це також чіткої нема, бо це нагадує сендвіч — в одному будинку можуть бути наші, в наступному, паралельному першому — ворог. І при цьому, на різних поверхах можуть бути і наші воїни, і ворог", — відзначив експерт.

Мірошніков підкреслив, що у таких умовах зазвичай допомагають танки та авіація. Втім, за його словами, в умовах високої насиченості ударних дронів та ПТРК, танки майже не використовуються.
Саме тому, додав експерт, у ворога залишається тільки перевага у повітрі. При цьому окупанти зовсім трохи знизили використання КАБів, бо вони часто летіли по росіянам.

"Відповідно, у ворога залишається тільки піхота, якої у нього дофіга. Отак вони і потроху просуваються — піхотними мʼясними штурмами та хвилями. Несучи захмарні втрати, але звичайно, що їм на це чхати", — говорить Мірошніков.

Тому, підкреслює він, ворог у Торецьку не зупинений.

"Я не бачу поки можливостей для їх повної зупинки у місті", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація в боях за Торецьк може скластися так, що українським силам доведеться відступати. Результат боїв залежить від того, чи зможуть ЗСУ додати необхідні резерви, чи вистачить снарядів та ресурсів для продовження бойових дій, а також від того, скільки сил зможе зосередити ворог на цьому напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини