Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог вигадав новий спосіб примусової паспортизації українців: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вигадав новий спосіб примусової паспортизації українців: про що йдеться

Окупанти продовжують примусово видавати паспорти РФ

11 січня 2024, 20:23
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вигадали новий спосіб, як спонукати українців на тимчасово окупованих територіях отримувати паспорт РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Ворог вигадав новий спосіб примусової паспортизації українців: про що йдеться

Примусова паспортизація в окупації. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на тимчасово окупованій території Херсонської області росіяни видають місцевим мешканцям пільгове вугілля лише за наявності російського паспорта.

Таким чином, відзначили у Центрі спротиву, українці без російського паспорта, які не мають змогу придбати собі паливо самостійно, приречені на холодну смерть.

Зазначається, що наразі на окупованих територіях мінусова температура. При цьому значна кількість сіл залишається без електроенергії через нездатність окупаційної адміністрації забезпечити життєдіяльність регіону.

Росіяни цинічно використовують мінусову температуру для своїх планів змінення демографічної ситуації на Херсонщині, додає Центр спротиву. 

Центр національного спротиву закликає мешканців в окупації повідомляти про розташування та пересування ворожої армії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у листопаді 2023 року на тимчасово окупованому Кримському півострові в результаті шторму було пошкоджено тисячі будинків. Однак російські загарбники досі не виплатили компенсації за руйнування постраждалим кримчанам. Окупаційна адміністрація пообіцяла виплатити постраждалим по 10 тисяч рублів, що в перерахунку на гривні складає лише 4,2 тисячі гривень. Проте навіть цю нікчемну обіцянку окупаційна адміністрація не виконала. Російські загарбники вчергове продемонстрували байдужість до проблем місцевих мешканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини