Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог вибив військових із позицій в Курській області: куди буде просуватися далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вибив військових із позицій в Курській області: куди буде просуватися далі

В Курській області ворог буде намагатися просунутися до Малої Локні

сьогодні, 17:35 comments1624
Поділіться публікацією:

На Курахівському напрямку російські загарбники захопили територію східніше річки Вовча, втім це було прогнозовано ще після втрати Карлівки, відзначив військовий, аналітик групи "Левіафан" Микола Мельник.

Ворог вибив військових із позицій в Курській області: куди буде просуватися далі

Бої в Курській області

Окрім того, за його інформацією, противник зумів зайти в населений пункт Гірник, що є ключовим в обороні території на північ від Курахівського водосховища.

"Не думаю, що ми зможемо його втримати і краще вже зараз думати про нові оборонно-фортифікаційні лінії на рубежах Новоселидівка-Іллінка", — відзначив військовий.

При цьому, за його словами, на Часоярському напрямку противник намагається охопити з флангів саме місто і попри героїчний спротив українських військовиз противник має обмежений успіх.

"На Курському напрямку відбулось те, що я сказав ще 10 днів тому, після прориву нашої оборони під Любимівкою, Ольгівка з Крем'яним опинилась в напів оточенні і було лише питання часу, коли росіяни нас виб'ють звідти. Продовжую наголошувати, що противник буде намагатись просунутись до Малої Локні, щоб відсікти від основних сил наше північно-західне угруповання в Курській області", — відзначив Мельник.

На його думку, держава зараз, як ніколи забов'язана увімкнути рупор пропаганди. За його словами, необхідно пробудити в людях бажання битись за майбутнє своїх родин.

"Від "бусінок", який зловили, х*р зна як підготували і відправили на фронт толку дуже мало. Ролики з довгоногими дівчатами і нарізка папурі вже не допоможуть. Тільки жорстка пропаганда. Кожен український чоловік має зрозуміти, що на полі бою смерть імовірна, а в тилу і без зброї з приходом ворога – гарантована", — говорить Мельник.

При цьому він підкреслив, що війну виграє солдат, а не рапорт і саме з солдатами в нас зараз катастрофічний дефіцит.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що оборона Курської області ускладнилася в рази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини