Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог вдарив ракетами по Хмельниччині: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог вдарив ракетами по Хмельниччині: що відомо

В Хмельницькій області внаслідок удару росією пошкоджено комунікації

6 липня 2022, 08:55
Поділіться публікацією:

Увечері 5 липня російські ракети поцілили по Хмельницькій області, одну з них вдалося збити в повітрі, три влучили в цивільний об'єкт. Про це повідомив очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Ворог вдарив ракетами по Хмельниччині: що відомо

фото Телеграм Сергія Гамалія

Відомо, що російські ракети поцілили по території Ярмолинецької громади — ціллю була водонапірна вежа. Є потерпілий чоловік, його з осколковим пораненням госпіталізували до Ярмолинецької центральної лікарні. Здоров'ям чоловіка опікуються лікарі, про його стан не відомо.

За словами Сергія Гамалія, обстріл відбувся близько 19.45. Уламки збитої ракети силами ППО впали на території Шепетівського району. Жертв від обстрілу на ураженій території немає.

В вечірній промові президент наголосив, що окупанти протягом доби знову обстріляли Сумську область, Миколаїв й область, Дніпропетровську область. Частину ракет збили протиповітряні сили. Влада щодня веде перемовини з партнерами, щоб отримати для України сучасні й достатньо ефективні протиракетні системи.

"Завдання-максимум для нашої держави – вже цього року дати базову безпеку для українців, базовий захист від ракетних ударів. Але виконання цього завдання залежить не лише від нас, а й від розуміння партнерами наших фундаментальних потреб", — наголосив він.

Як писав портал, в Міноборони спростували фейки стосовно військового обліку жінок з жовтня. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що в інтернеті з'явилися чергові фейки про те, що начебто буде проводитися мобілізація жінок. Однак, за її словами, це фейк, який поширюють в російському медіапросторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/khmelnytskaODA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини