Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог "стирає" місто: ситуація у Торецьку з кожним днем погіршується
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог "стирає" місто: ситуація у Торецьку з кожним днем погіршується

У місті практично не залишилося вцілілих будинків

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують знищувати місто Торецьк Донецької області.

Ворог "стирає" місто: ситуація у Торецьку з кожним днем погіршується

РФ продовжує наступати на Торецьк. Фото з відкритих джерел

За словами речниці оперативно-тактичного угруповання військ "Луганськ" Анастасії Бобовнікової, ситуація в місті дуже складна та з кожним днем погіршується. 

"Ворог "розбирає" місто артилерією, авіацією та fpv-дронами. У Торецьку фактично не залишилося цілих будинків, а деякі квартали знищено повністю. Там, де вже неможливо знайти укриття та неможливо закріпитися, де позиції фактично "стерті" fpv-дронами, нам доводиться переміщатися на інші позиції", – розповіла Анастасія Бобовнікова.

За її словами, в такий спосіб окупаційні війська РФ намагаються "видавити" українські сили та просунутися, приходячи на випалену землю, де вже нічого немає.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що США висловили стурбованість через можливу участь північнокорейських військових у війні в Україну на боці Росії. За словами речника Ради національної безпеки Білого дому Шона Саветта, якщо повідомлення про участь військ КНДР у російсько-українській війні підтвердяться, то це буде означати "значне посилення оборонних відносин між Північною Кореєю та Росією".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай створив гігантську армію шпигунів чисельністю до 600 тисяч осіб. Як пише The Wall Street Journal, розвідувальні операції Пекіна перевищують за своїм масштабом діяльність КДБ. Повідомляється, що китайські операції мають різний характер – від кібератак та наукового і промислового шпигунства до підкупу політиків. Видання пише, що у західних спецслужб недостатньо ресурсів для протистояння китайській мережі шпигунів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини