Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог швидкими темпами просувається на Авдіївському напрямку. Яке місто стане зоною бойових дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог швидкими темпами просувається на Авдіївському напрямку. Яке місто стане зоною бойових дій

У окупантів є успіхи на Авдіївському напрямку, про це в ефірі Радіо NV сказав ветеран війни Євген Дикий. За його словами, після падіння Очеретиного місто Покровськ перетвориться на зону бойовий дій

29 квітня 2024, 19:38
Поділіться публікацією:

Окупанти розуміють, що вже скоро в Україну надійдуть боєприпаси та зброя, тому проблему зі снарядним голодом вдасться вирішити, говорить Євген Дикий. Саме тому, за його словами, ворог поспішає і концентрує свої сили на тих напрямках, де він має успіх.

Ворог швидкими темпами просувається на Авдіївському напрямку. Яке місто стане зоною бойових дій

Євген Дикий

Як каже Дикий, на жаль, у загарбників є успіхи на Адіївському напрямку. Після падіння Очеретиного, окупанти доволі швидку зуміли захопити кілька населених пунктів, включно із Богданівкою.

Ветеран війни вважає, що така активність ворога свідчить про те, що, на жаль, місто Покровськ із прифронтового міста перетвориться на зону бойових дій.

"Наскільки велика загроза окупації Покровська, я зараз не беруся сказати",
- відзначив Євген Дикий.

На його думку, Сили оборони запекло триматимуть оборону Покровська в тому числі і тому, що там уже є підготовлені укріплені рубежі.

Втім, Євген Дикий все ж вважає, що попри останні події, Україні не загрожує масштабний прорив армії окупантів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники зуміли захопити Очеретине. Як вважають експерти, в цьому населеному пункті сталося щось незрозуміле, адже його розташування таке, що його Сили оборони могли б утримувати місяцями. На їх думку, потрібне розслідування тієї низки подій, які сталися і привели до окупації міста.

Втім, військові говорять про те, що Очеретине вони могли б тримати за умови забезпечення боєприпасами. Але правда в том, що на фронті критично бракує снарядів. Саме звідси і всі проблеми.

Військові очікують, що уже незабаром необхідні снаряди почнуть надходити на фронт і тоді можна буде вирівняти ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини