Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог прорвав оборону ЗСУ, сформувавши бронекулак: де зараз військовим вкрай важко
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог прорвав оборону ЗСУ, сформувавши бронекулак: де зараз військовим вкрай важко

Через прорив росіян наші підрозділи на лінії Ольгівка-Крем'яне опинилися в дуже скрутному становищі

сьогодні, 14:44 comments1979
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому росіяни прорвали  українську оборону на найбільш ймовірному напрямку в районі Любимівки і за добу просунулись на 7км в напрямку Зелений Шлях – Новоіванівка, повідомив військовий, аналітик групи "Левіафан" Микола Мельник.

Ворог прорвав оборону ЗСУ, сформувавши бронекулак: де зараз військовим вкрай важко

Війна з Росією

За його словами, судячи з карти, в окремий момент в бій довелось вступити і нашим дронщикам і мінометці. Ситуацію вдалось стабілізувати за рахунок ведення резервів, додав експерт.

"Росіяни зуміли прорвати оборону в Любимівці за рахунок бронекулака з 30 одиниць техніки і потужній концентрації арти і дронів", — підкреслив Мельник.

І судячи з усього, додав він, українці продовжують формувати нашу систему оборони в одну лінію, що вже не раз приводило до негативних наслідків. У той же час навіть ворог відмічає, що паніки серед Сил оборони України немає і бій по всій ділянці фронту продовжується.

"Через прорив росіян наші підрозділи на лінії Ольгівка-Крем'яне поставлені в дуже скрутну ситуацію адже єдина велика дорога, що з'єднувала цей укріпрайон з "великою землею" тепер під контролем росіян", — каже выйськовий.

Мельник вважає, що противник буде прориватись до Малої Локні, щоб відрізати всю північну частину звільненої Курщини від основного угрупування Сил оборони України.

"Ворог ще раз продемонстрував, що вміє вчитись на помилках", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація в Курській області є вкрай складною. Росіяни почали третю спробу вибити Сили оборони з Курської області. Ворог зміг провести рейд на 3-4 км в глибину наших порядків, але поки не зміг закріпитися. Бої тривають. З певних ділянок окупант вже витіснений та зачищений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини