Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог придумав нову "місію" для дітей-сиріт в окупації: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог придумав нову "місію" для дітей-сиріт в окупації: про що йдеться

Росіяни на окупованих територіях використовують у цинічних цілях дітей, батьки яких загинули

22 березня 2024, 19:49
Поділіться публікацією:

Відомчі академії репресивного апарату РФ, зокрема Слідчого комітету, агітують випускників інтернатів з тимчасово окупованих територій України вступати на безкоштовне навчання.

Ворог придумав нову "місію" для дітей-сиріт в окупації: про що йдеться

Окупанти продовжують репресії. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, йдеться про академії у Москві, Санкт-Петербурзі та філію, яка розташована у захопленому Луганську. Надалі окупанти обіцяють розподіляти випускників у різні регіони Росії.

Тобто, відзначає Центр спротиву, спочатку російські загарбники вбили, закатували або викрали батьків, а після цього пропонують дитині стати "гестапівцем" та піти на службу до окупаційного режиму, що є типовою колоніальною політикою геноциду, в якій ворог виховує яничар.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни українська влада зіткнулася із серйозною кадровою кризою та кризою політичного управління, вважає політичний експерт Костянтин Матвієнко. Експерт переконаний, що у діючому парламенті ще можна сформувати коаліцію народної довіри, яка підготує урядову програму, підпише коаліційну угоду та сформулює візію політичного майбутнього України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що досвід війн 20-го століття свідчить про те, що молоді люди повинні брати участь у бойових діях, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На його думку, 27 років — абсолютно неадекватний вік мобілізації, який потрібно змінити. Він відзначив, що після війни молодь матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил і моральних прав, щоби брати на себе відповідальність за керівництво державою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини