Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог обстріляв Запоріжжя
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог обстріляв Запоріжжя

Ракетний удар по Запоріжжю, за попередньою інформацією, нанесений ракетним комплексом "Іскандер"

12 вересня 2023, 18:54
Поділіться публікацією:

Щойно ворог наніс ракетний удар по Запоріжжю. Попередньо відомо, що рашисти використали "балістику" -  ракетний комплекс "Іскандер". Про це повідомляють "Коментарі".

Ворог обстріляв Запоріжжя

Ракетний комплекс "Іскандер"

Інформація про постраждалих осіб та руйнування уточнюється.

Сьогодні ж, близько 12:27, військовими РФ нанесено один ракетний удар (тип ракети встановлюється) по відкритій ділянці місцевості у Запорізькому районі, поблизу областного центру.

"Іскандер" — сімейство балістичних оперативно-тактичних ракетних комплексів класу земля-земля. Вперше "Іскандер" представили в серпні 1999 року на аерокосмічному салоні МАКС. Максимальна дальність ураження цілі балістичними ракетами з ОТРК "Іскандер-М" — не менше 500 км (оголошена публічно) і може сягати 700 км (за експертними оцінками, при застосуванні ядерної боєголовки або полегшеної звичайної). Існує модифікація для пуску крилатих ракет 9М729 з максимальною дальністю до 2500 км, що порушує умови договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.

Тим часом, глава РФ лякає світ новою зброєю. За словами російського диктатора, Росія розробляє зброю на нових фізичних засадах.

Путін назвав важливу помилку часів СРСР. Президент Росії вважає помилковим рішення СРСР вторгнутись в інші країни. Під час проведення Східного економічного форуму Володимир Путін відповів на питання ведучого каналу "Россия 24", щодо позиції країн Балтії, Угорщини та Чехії, які звинувачують СРСР у колонізації їх держав. 

А Польща пішла на рішучий крок: його не підтримує Україна. Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький оголосив неприйнятне для України рішення. Польща оголосила про подальшу заборону на імпорт сільськогосподарської продукції з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини