Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог обстріляв ракетами Одещину: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог обстріляв ракетами Одещину: що відомо

Росія продовжує обстрілювати ракетами українські території

7 липня 2022, 08:25
Поділіться публікацією:

Окупанти вдарили ракетами зранку 7 липня по Одеській області та Зміїному. Про це написав речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Ворог обстріляв ракетами Одещину: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

За оперативними даними на світанні дві ракети поцілили по одному з районів області. Ракети впали на два сільськогосподарські ангари, знищено 35 тонн зерна. Попередньо жертв та потерпілих внаслідок ракетного удару немає, інформація уточнюється оперативними службами. Також дві ракети росіяни запустили по причалу на острові Зміїний, пошкоджено інфраструктуру.

Як повідомляють в звіті оперативного командування "Південь", корабельне угруповання російського чорноморського флоту в акваторії збільшилось – в морі перебувають п'ять ракетних кораблів та два підводних човна, що несуть разом 48 "Калібрів", разом з ними один великий десантний корабель.

6 липня вдень російський літак запустив ракету по Одеській області. Сили протиповітряної оборони збили її над морем. Надвечір російський бомбардувальник Су-35 почав повітряний бій з українськими літаками та запустив дві крилаті ракети “повітря-повітря” по літаках. Українські літаки не постраждали, Су-35 противника ретируватися.

Як писав портал, в США випустили пам'ятну монету на честь захисників Зміїного. Монета виставлена на продаж - ціна 100 доларів за одиницю. На неї є кольорове гравіювання та викарбувана фраза: "Русский воєнный корабль, иди на**й", координати, фото острова, український герб. В описі вказано, що монета №9 вшановує український спротив проти російського вторгнення на острів Зміїний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини