Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог може змінити плани ЗСУ на весну: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог може змінити плани ЗСУ на весну: про що йдеться

Окупанти продовжують наступати на населені пункти Орлівка і Бердичі

19 березня 2024, 20:23
Поділіться публікацією:

Якщо російські загарбники окупують Орлівку і Бердичі в районі міста Авдіївка та перейдуть долину, яка знаходиться за населеними пунктами, Збройним силам України доведеться змінювати свою стратегію на найближчі місяці, пише у соціальній мережі колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник.  

Ворог може змінити плани ЗСУ на весну: про що йдеться

Росіяни продовжують наступати в районі Авдіївки. Фото з відкритих джерел

Офіцер ЗСУ зазначив, що російська армія прогнозовано продовжує штурмувати Орлівку і Бердичі, щоб прорвати "каскадну оборону", яку розрекламував український генералітет.

За його словами, бригади ЗСУ завзято б'ються за утримання контролю над населеними пунктами, але вони знекровлені, потребують ротацій або хоча б термінового наповнення живою силою і технікою.

Зі свого боку, відзначив військовослужбовець, ворог також кидає в бій далеко не свіжі підрозділи, але так буде не довго, позаяк мобілізація по Росії почне крокувати вже через кілька тижнів.

Офіцер ЗСУ відзначив, що вже зараз окупанти формують оперативні резерви, щоби знову кинути в наступ на Орлівку і Бердичі.

"Якщо противник перевалить за балку, що йде за цими населеними пунктами, то нам доведеться карколомно змінювати свою стратегію на весну", — резюмував Микола Мельник.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини