Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог мобілізує українців на війну в Африці: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог мобілізує українців на війну в Африці: подробиці

Росіяни почали вербувати українців на війну в африканських країнах

5 квітня 2024, 20:46
Поділіться публікацією:

Приватна військова компанія "Вагнер" розпочала масштабне вербування українців на тимчасово окупованих територіях.

Ворог мобілізує українців на війну в Африці: подробиці

Росіяни проводять мобілізацію в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, ворог вербує до лав свого угрупування чоловіків віком від 22 до 50 років. Їм обіцяють зарплати до 240 тисяч рублів при умові підписання контракту на півроку.

Зазначається, що, крім участі у війні, завербованим українцям доведеться займатись в Африці ще й видобутком корисних копалин.

Як відомо, "вагнерівці" засвітилися в Африці ще у 2017 році. Росія відома своїми постійними війнами у багатьох країнах світу. Також РФ не гребує порушувати міжнародне гуманітарне право, яке не дозволяє вербування місцевого населення до мілітаристичних об’єднань. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міста Часів Яр в Донецькій області зараз найскладніша ситуація від початку російського повномасштабного вторгнення. Окупанти застосовують дрони проти цивільного населення, а постійні обстріли завдають значних руйнувань місту. У місті майже не залишилося бізнесу, придбати продукти люди можуть лише в одному магазині, який продовжує працювати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будуючи відносини зі США, українська влада повинна завжди тримали у голові, що для американських політиків головний пріоритет – внутрішній ринок, а не міжнародні відносини, вважає політолог Андрій Городницький. Політолог відзначив, що не даремно багато американців підтримують позицію Дональда Трампа, що країни НАТО повинні зробити Альянс сильним за власні, а не за американські кошти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

6 квітня 2024, 00:18

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!


Новини