Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог має нові цілі: куди РФ масовано вдарить ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог має нові цілі: куди РФ масовано вдарить ракетами

Росіяни планують проведення наступних атак, наголосив Ілля Євлаш

6 травня 2024, 22:50 comments1006
Поділіться публікацією:

Представник  командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш  повідомив, що російська армія, ймовірно, готується до нового масованого обстрілу нашої  країни.

Ворог має нові цілі: куди РФ масовано вдарить ракетами

Ракетні удари РФ по Україні (фото з відкритих джерел)

Ворог може  вдарити по об'єктах енергетики, сказав він під час ефіру  інформаційного телемарафону.

"Найімовірніше, що ворог планує і готується до проведення наступних атак. Ми не можемо знати напевно їхній стратегічний задум. Однак найімовірніше, що зараз противник зараз аналізує результати, які він завдав в останні місяці по нашій енергетиці", — заявив спікер.

Також Євлаш  пояснює, що для нових масованих ударів  загарбник  має накопичувати  певну кількість ракет.

"Він (ворог — ред.) не може використовувати все під нуль. Зокрема, має залишатися якийсь стратегічний запас. Тому ми бачимо зараз таке дещо затишшя. Перед тим ми бачили певним чином невикористання безпілотників типу "Шахед", -  продовжив військовий.

Ілля Євлаш  каже, що  представники Повітряних силах  ведуть спостереження за тим, як  загарбник знову активізувавсь, почавши менше  запускати  власних ракет різних типів: "Однак ще серйозною проблемою залишається використання КАБів".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Україна може втратити всю Донецьку областьЯк відзначив Тарас Чмут, ситуація на фронті така, що втрата Донецької області виглядає, як реальність. Втім, за його словами, навіть якщо Україна її втратить – це не буде означати, що вона автоматом програла війну з Росією. 

Окрім того, експерт підкреслив, що, якщо Україна втратить Донецьку область, то це зовсім не означає, що вона повинна здаватися і капітулювати перед терористичною Росією.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини