Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог кидає на штурм поранених через великі втрати під Лиманом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог кидає на штурм поранених через великі втрати під Лиманом

Окупанти кидають на штурм поранених на тлі втрат під Лиманом

сьогодні, 11:42
Поділіться публікацією:

Окупаційна армія росії намагається наростити темпи наступу в районі міста Лиман Донецької області. Для цього ворог перекинув у вказану смугу додаткові штурмові підрозділи 283 та 488 мотострілецьких полків зс рф.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

Ворог кидає на штурм поранених через великі втрати під Лиманом

Ілюстративне фото

"Воїни Сил безпеки і оборони України завдали нововведеним московитам серйозних втрат, окремі штурмові групи втратили боєздатність.

Деморалізовані російські загарбники відмовляються йти в бій ― скаржаться на відсутність надійних укриттів від українських дронів", – зазначають в ГУР.

Повідомляється, що для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань. У м’ясні штурми кидають легкопоранених загарбників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                      

Сьогодні окупаційна влада в Запорізькій області закриває на рух дорогу з Бердянську до Токмаку під приводом перегону великої колони важкої будівельної техніки. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Насправді в такий спосіб окупаційна влада намагається уникнути фіксації пересування військових підрозділів з Маріупольсько-Бердянської агломерації в рамках підготовки наступальних дій. Мова не тільки та не стільки про важку техніку, скільки про великі організовані колони живої сили та БК", – зазначає Андрющенко. Він повідомив, що організацію підрозділів до пересування було розпочато з вечора п’ятниці та тривала всі вихідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини