Головна Новини Суспільство Війна з Росією Волонтер: Скоро цукерковий період пройде і будемо захищати Сирського від ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Волонтер: Скоро цукерковий період пройде і будемо захищати Сирського від ОП

Волонтер Роман Доні вважає, що скоро між владою та Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським пройде «квітково-цукерковий» період. За його словами, прийде час, коли ще українці захищатимуть головкома від ОП

4 березня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Волонтер Роман Донік в першу чергу звернув увагу на слова президента Володимира Зеленського із приводу того, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський отримав повний карт-бланш у проведенні кадрових рішень. За його словам, така заява може означати кілька речей.

Волонтер: Скоро цукерковий період пройде і будемо захищати Сирського від ОП

Олександр Сирський

По-перше, такою заявою публічно перекласти відповідальність на Олександра Сирського за подальший хід війни. По-друге, говорить Донік, не виключено, що він зрозумів, що робив помилки коли втручався в дії військових, особливо кадрові призначення які відбувалися і тепер вирішив цю помилку виправити.

"Є ще версія, що спічрайтери просто ху*ню написали, яка прямо підтверджує дії яких не повинно було бути стосовно керівництва Залужного на яке накладались певні обмеження, але такого не може бути. Як не може бути і порваного контексту",
— написав Донік у Фейсбуці.

Згодом волонтер додав, що насправді для влади немає хороших рішень у цій війні, всі вони погані — без примусової мобілізації одним рекрутингом ми не закриємо потреби. І зі зброєю, БК, допомогою проблеми нікуди не ділися. Тому буде вибір між погано і дуже погано, вважає експерт.

"Але все одно життя держави залежить від ЗСУ на пряму. Подобається це чи ні. І Сирський зараз головнокомандувач ЗСУ"
, — підкреслив Донік.

За його словами, "цукерково-квітковий" період між міністром оборони і Головнокомандувачем ЗСУ має стабільно недовгий період.

"Перші проблеми, перші невдачі, перші рішення в яких військовий не зможе переконати цивільного, почнуть точити камінь. Це просто треба розуміти. Саме тому, я зараз акцентую увагу на ті фішки і ті маркери, які можливо прийдеться згадувати коли ми будемо вимушені захищати Сирського від ОП. Вибачте, але я впевнений, що це питання часу",
- вважає Донік.

При цьому він додав, що на жаль, українська влада не вміє дружити проти росіян, зате дуже любить дружити проти українців, які не лягли під "політику партії".

"І далі буде ще гірше і гірше. Бо хороших рішень нема. Я просто нагадую, що Сирський зараз по суті і є ЗСУ",
— підсумував волонтер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Сирський отримав від Зеленського повну свободу у здійсненні кадрових призначень.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини