Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий сказав, як Захід може допомогти РФ знищити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий сказав, як Захід може допомогти РФ знищити Україну

РФ хоче знищити Україну через «підтримку російськомовних» і Захід їй у цьому може допомогти

11 вересня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

Глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив, що РФ не зацікавлена в обміні територій на території, а хоче щоб в Україні дотримували прав російськомовних громадян.

Військовий сказав, як Захід може допомогти РФ знищити Україну

Переговори України і РФ

"Звісно, ніякі умовні права російськомовних Москву не цікавлять. Взагалі. Це просто шматочок їх типової пропаганди. Тих самих російськомовних у ЗСУ дуже багато. І серед добровольців, які захищають свою країну від Московії. Вони не вважають, що їх права порушує українська влада та не голосують за умовні Оппоблоки. А ось від Росії захищаються зі зброєю. Іноді платять за це життям. Тобто, зі "стражданнями від порушення прав — маячня", — відзначив військовий Кирило Сазонов.

За його словами, під гаслами захисту прав Росія насправді хоче повного повернення в український культурний та медійний простір.

"Умовні Лепс та хто там ще є в них, мають зробити те, з чим не впоралися Шойгу та Герасимов. Саме через просування своїх наративів у культурі та медіа, через бізнес та інші сфери росіяни хочуть закріпити тези про "адін народ" та "нам нема чого ділити", — відзначив військовий.

Тобто, підкреслює він, поступова та повільна окупація може спрацювати там, де не вистачило сил у "напів-другої армії світу" і в цьому головна стратегія Кремля.

"Додайте до цього заяви про мирні перемовини, які останнім часом синхронно генерують Індія, Китай, Угорщина та канцлер Німеччини Шольц. Хоча у останнього суто свої політичні причини для цього, можна не рахувати. Та й наші пропагандисти "мира за будь яку ціну" активізувалися не випадково. Саме такий розмін хоче Москва від Заходу. І вони знайдуть там підтримку в багатьох. Гармати мовчать, можна робити бізнес – вистачить бажаючих підтримати це. І не факт, що нам не викрутять руки", — говорить Сазонов.

Проте він все ж вважає, що цього разу у Кремля знов нічого не вийде.

"Хоч 24 на 7 крути по телебаченню "Глухаря" та КВН, а по радіо "Шальну імператрицю" — ми не забудемо про війну. Про втрати. Про обстріли. Це не забудуть та не пробачать однаково україномовні та російськомовні. Ба більше – цивільні мешканці Костянтинівки та Покровська, Харкова та Одеси мають рахунок до Москви побільше, ніж Львів чи Івано-Франківськ", — підкреслив Сазонов.

Тому, на його думку, цей план Кремля теж провальний.

"І якщо вони таки вийдуть на його реалізацію, то років через десять знов спробують пряме вторгнення. Або перестануть існувати у якості держави з імперськими амбіціями. Бо грати в пропаганду можна вдвох", — підсумував військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Кремль визначився із стратегією знищення України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини