Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий шокований діями Міноборони: яке рішення там не ухвалюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий шокований діями Міноборони: яке рішення там не ухвалюють

Міни, які очікують захисники, є, але Міноборони тримає фури з ними в полях і нібито блокує їх поставку на фронт

19 серпня 2024, 11:36 comments2969
Поділіться публікацією:

Військовий Мирослав Гай заявив про те, що він шокований діями Міноборони. За його словами, зараз військові на фронті просять міни та постріли, бо їх критично не вистачає.

Військовий шокований діями Міноборони: яке рішення там не ухвалюють

Війна в Україні

"Вони є. Їх благають забрати постачальники, просто забрати та оплатити згідно контрактів. Цілі фури мін стоять та чекають розвантаження й відправки на фронт", — стверджує військовий.

За його словами, він неодночасно чув, зокрема на нарадах та селекторах, що підрозділи просять постріли та міни, а їх видають мізерно.

"А міни є. В Україні, тисячі. Їх просто не забирають. Замість цього змушують фури стояти в полях, бо МО гроші віддало лівим компаніям. Ще раз. Десятки тисяч мін вже в Україні. Їх не приймають, бо гроші віддали хз куди, а тепер ці міни не проплачують та не забирають. Я шокований", — заявив Гай.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Донецькій області склалася критична ситуація. Окупаційні війська отримали вказівку вийти на адмінкордони області і для цього не шкодують ні сил, ні засобів. Зокрема, відомо, що загарбники наближаються до Мирнограда. За інформацією нардепів, станом на кінець минулого тижня ворог знаходився за 5 км від міста. Саме тому населення закликали терміново виїхати з цього населеного пункту поки ще є така можливість.

Також важка ситуація склалася і в Покровську, до якого ворог теж наближається. Саме тому, у ВР закликають місцеве населення також терміново виїхати. При цьому, військові експерти вважають, що протягом кількох наступних тижнів буде вирішуватися доля як Мирнограда, так і Покровська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини