Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розстріляв таксиста у Росії, бо той засуджував напад на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розстріляв таксиста у Росії, бо той засуджував напад на Україну

Загиблий був уродженцем Азербайджану, а в Ростовську область переїхав багато років тому

18 серпня 2022, 21:15 comments1270
Поділіться публікацією:

33-річний капітан армії РФ у Ростові-на-Дону розстріляв 51-річного водія таксі. Військовий вистрелив в чоловіка, бо той був проти війни в Україні. Про це повідомляє російське ЗМІ 161.ru.

Військовий розстріляв таксиста у Росії, бо той засуджував напад на Україну

Військовий розстріляв таксиста у Росії (фото з відкритих джерел)

Відомо, що злочинець раніше служив у ракетних військах і побував у кількох гарячих точках. А таксист переїхав у Ростовську область багато років тому з Азербайджану.

 За попередньою інформацією, військовий почав сперечатися водієм та доводити тому свою точку зору з приводу повномасштабного вторгнення Росії в Україну.  Тіло вбитого таксиста знайшли на вулиці з кульовими пораненнями.

"Загиблий отримав чотири кульові поранення з 9-міліметрового ПМ. Швидку викликали невідомі, але медики не встигли врятувати. Підозрюваний дає свідчення та в них поки плутається. ", — повідомило джерело видання.

Поки з'ясовуються обставини злочину Ростовський гарнізонний військовий суд арештував військовослужбовця на два місяці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії окупанта без кінцівок вигнали з автобусаВодій рейсового автобуса у Псковській області вигнав скаліченого "героя спецоперації". Окрім цього, ще й вийшов з бейсбольною битою, щоб пояснити, що думають громадяни Росії про так званих "героїв". Відповідне відео з'явилося у мережі. На опублікованих кадрах видно, що чоловік у військовій формі та на інвалідному візку під'їхав до рейсового автобуса. Ймовірно, він хотів, щоб водій чи пасажири допомогли йому, але водій не впустив його в салон, а пасажири теж з байдужістю вимагали, щоб водій їхав далі і не витрачав їх час.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини