Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів, як потрібно покарати чоловіків, які виїхали за кордон під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів, як потрібно покарати чоловіків, які виїхали за кордон під час війни

Військовий Микола Мельник назвав покарання, яке необхідно застосувати для військовозобов'язаних, які незаконно виїхали з України.

29 січня 2024, 17:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Старший лейтенант та колишній командир 4-ою ротою 47-ої механізованої бригади Микола Мельник розповів, як на його думку, потрібно покарати військовозобов'язаних чоловіків, які незаконно виїхали з України під час війни.

Військовий розповів, як потрібно покарати чоловіків, які виїхали за кордон під час війни

Військовий Микола Мельник. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю "Українській правді" Микола Мельник відреагував на ухилянтів від армії, які виїхали з України. За словами військового, такі особи "звичайні боягузи".

"Ці люди не виконали свій конституційний обов'язок із захисту Батьківщини. Те, що вони зараз починають розповідати, що це стаття Конституції має подвійне чи потрійне тлумачення, я б на це не сильно зважав. Вони елементарно втекли. Вони – звичайні боягузи", — говорить Мельник.

Військовий висловився проти раніше озвучених пропозицій фінансових утисків для ухилянтів, що виїхали з України. Микола Мельник запропонував свій варіант покарання для осіб, які уникають мобілізації в Україні та виїхали за кордон.

"Я вважаю, що їх треба позбавити пасивного й активного права голосу в Україні. Вони не мають права тут нічого вирішувати. З іншого боку, я проти того, щоб їм блокували рахунки чи робили ще щось", — вважає військовий.

Щодо осіб, які уникають мобілізації в Україні, Мельник вважає, що таку ситуацію можна вирішити за "допомогою адміністративного примусу". В іншому ж випадку, за словами військового, "Україна і далі буде поділена".

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про ініціативу, яка обговорюється в уряді щодо мобілізації. Українцям можуть запропонувати бронь від армії. ЗМІ з'ясували скільки це коштуватиме.

Також "Коментарі" писали, скільки британців готові йти в армію, якщо почнеться війна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини