Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів, на кому зараз тримається армія: неочікувана відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів, на кому зараз тримається армія: неочікувана відповідь

Українська армія сьогодні тримається на чоловіках, яким більше 45 років, відзначив військовий Олександр Морозов

24 червня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Українська армія сьогодні тримається на чоловіках, яким 45 років і більше, говорить військовий Олександр Морозов.

Військовий розповів, на кому зараз тримається армія: неочікувана відповідь

Війна в Україні

"Це такі от звичайні дядьки, хто з села, хто з міста, хто з заводу, хто з стройки. Вони пішли бо треба, бо ну дали ту повістку, то що я тепер буду тікати чи переховувався?! Прості трудяги, які і в хату і коло хати і дітей на ноги поставити. Вони не дивляться тік-токів і ютубів з адвокатами, вони не розказують щось там про їхні права і Конституцію. Бо треба, а як треба то треба, знизав 55 річний курсант, і пішов бігти смугу перешкод. А 25ти річний адвентист сьомого дня втік з учебки, бо йому Бог не дозволяє одягати форму, пастор не дозволяє нести службу, а адвокат каже що ніц тобі не буде, тікай", — розповідає Морозов.

При цьому він додає, що майже всі патріоти, альтруїсти і пасіонарії закінчились ще до 2024го.

"Зараз армія держеться на дядьках 45+ Коли закінчаться дядьки, скоріше всього, ті хто залишатися, дістануть білий прапор, бо ці події сьогодення не про них, їм адвокат в тік-токи сказав, що можна не служити", — відзначив Морозов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що більшість новобранців піхоти не мають військового досвіду. Вони проходять курс молодого бійця, де їх навчають базовим навичкам ведення бойових дій, медицини, тактики та взаємодії в підрозділі. Особлива увага приділяється фізичній підготовці, адже витривалість і фізична сила є критично важливими для піхотинців. До піхоти найчастіше потрапляють молоді чоловіки віком від 20 до 30 років, які відзначаються високим рівнем фізичної витривалості та гнучкістю, що є важливим під час виконання бойових завдань. Серед новобранців багато тих, хто має патріотичні мотиви або бажання захистити свої землі та країну від агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 червня 2024, 20:17

Нервують ті хто поперед себе посилає інших, а самі зручно влаштувались подалі від передовій. Вітаємо вас посилаючи інших на смерть!


Новини