Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий: Росіяни потрапили у пастку в Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий: Росіяни потрапили у пастку в Харківській області

ЗСУ загнали у пастку росіян і методично їх знищують

12 липня 2024, 12:49
Поділіться публікацією:

Операція росіян на Харківському напрямку на сто відсотків провалилася, заявив керівник підрозділу безпілотників "Гострі картузи" Олександр Спіцин. За його словами, окупанти на другий-третій день прориву планували захопити Липці і Деркачі. По факту, вони зараз знаходяться далеко від Липців ще й на дуже невигідних для себе позиціях, додав військовий.

Військовий: Росіяни потрапили у пастку в Харківській області

Бої за Харківщину

За його словами, окупанти планували, що операцією на Харківському напрямку, вони відтягнуть Сили оборони з інших напрямків. Проте правда в тому, що ворог відтягував і продовжує відтягувати свої сили, щоб утримати те, що йому вдалося захопити. Якщо ситуація буде такою, як і зараз, то перспектива у ворога одна – зазнавати ще більших втрат, підкреслив Спіцин.

Окрім того, військовий розповів, що росіяни потрапили у пастку на Харківському напрямку. Справа у тому, що вони мають проблеми із логістикою та постачанням. Тобто ворог навіть не може прогодувати свою армію.

"Вони втрапили в таку невеличку пастку. Їм доводиться цілими днями і цілими ночами ходити пішки і просто в руках переносити елементарну воду, сухпайки. Є такі посадки, ліса, де їх от просто сотнями сидить. Звісно, щоб дві-три сотні чоловік прокормити, туди треба багато всього завезти — це потрібно робити кожного дня. Завдяки роботі арти і в першу чергу дронів виходить ловити росіян у цих заходах – виходах, завдавати їм втрат, і таким чином просто унеможливлювати їх просування далі", — розповів Спіцин.

Тобто, за його словами, росіяни зайшли в Харківську область, а вийти звідси уде не можуть. Правда, додає військовий, наразі вибити їх звідти теж немає можливості.

"Ситуація непогана в тому плані, що їх можна просто знищувати на заходах і виходах", — додав Спіцин.

Тобто, підкреслив військовий, "страшний харківський наступ" росіян однозначно провалився.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що росіянимають, на жаль, успіхи у ближніх боях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини