Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий про послання Путіна: Війна буде довгою. І напевно ядерною
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий про послання Путіна: Війна буде довгою. І напевно ядерною

Особистим «Майн Кампфом» назвав послання кремлівського диктатора Володимира Путіна росіянам військовий Юрій Касьянов. За його словами, він поводить себе надзвичайно нахабно

29 лютого 2024, 19:44 comments4136
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Юрій Касьянов, ні Брежнєв, ні Сталін, ні Ленін, ні навіть сам Гітлер не поводилися так нахабно, як робить зараз Путін.

Військовий про послання Путіна: Війна буде довгою. І напевно ядерною

Юрій Касьянов

За його словами, вони не обіцяли знищити весь світ, не протиставляли себе всьому людству.

"Це нове зло куди страшніше, жорстокіше, нещадніше. Наше майбутнє за версією найтемнішого — газова камера. Війна буде довгою. І напевно ядерною. Європа і Штати теж постраждають. Бігти нікуди. Велкам у ЗСУ",
- написав у Фейсбуці Касьянов.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у посланні російському народу повідомив, що загарбники мають успіх в Україні і контролюють лінію фронту. За його словами, окупанти "звільняють" міста. При цьому Путін підкреслив, що "спеціально воєнна операція" буде продовжуватися і далі. Він підкреслив, що "нацизм" в Україні буде подолано. Також Путін заявив, що абсолютна більшість росіян підтримали "спеціальну воєнну операцію" і про таку підтримку знають окупанти на фронті.

Окрім того, російський диктатор Володимир Путін знову вирішив показати козир під назвою – ядерний шантаж. Президент РФ пригрозив ядерними ударами після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправку західних військ до України.

Разом з тим, як вважає політолог Володимир Фесенко, насправді, Путін не сказав нічого нового у своєму зверненні, а його ядерний шантаж, то вже мало не традиція. Про це говорилося росіянами не раз. При цьому експерт вважає, що все д диктатор послав своїм виборцям передвиборну обіцянку, а саме: війна в Україні буде тривати, ще дуже довго і кінця краю їй не видно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини