Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий про мир з РФ: Ми воюємо з орками, ми для них є сміттям і біомасою
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий про мир з РФ: Ми воюємо з орками, ми для них є сміттям і біомасою

Путін ніколи не дасть Україні набратися сил і перезавантажити владу

8 липня 2024, 11:55
Поділіться публікацією:

Кожне друге повідомлення у стрічці — про варіанти "миру" з Кремлем, відзначає військовий Юрій Касьянов. За його словами, можна зрозуміти, що українці втомилися від війни, проте РФ байдуже до того, чи хтось хоче миру.

Військовий про мир з РФ: Ми воюємо з орками, ми для них є сміттям і біомасою

Війна в Україні

"Проблема в тому, що Путіну байдуже на ваше бажання миру. Навіть на бажання миру Трампа йому покуй. Навіть на бажання миру Зеленського. Навіть на бажання миру Єрмака. Ми воюємо з орками. У них інша логіка, інші цінності, їм плювати на домовленості, на міжнародні правила, на статут ООН, на ваші бажання і мрії. Ми для них ніхто — сміття, біомаса, лохи", — вважає Камьянов.

За його словами, у нас не так багато варіантів: або змиритися — і самим перетворитися на орків, або домовитися — і перетворитися на орків через деякий час, або вбити окрів.

"Всі ці рожеві мрії про перебудову України, про перезавантаження влади під час "миру" або "перемир'я" засуньте собі глибоко в дупу. Путін не настільки дурний, щоб дозволити нам стати сильнішими. Ми будемо поступово вмирати і лягати під Кремль. Путін від нас не відстане", — заявив Касьянов.

За його словами, будь-який "мир" зараз вигідний тільки Росії, особливо якщо з неї знімуть санкції, а нам заборонять армію понад 350 тис.

"Думайте головою. Життя, звичайно, коротке. Але в масштабах Всесвіту взагалі не варте нічого", — додав він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Україні активно почали обговорювати так званий мирний план Росії, який вона буцімто, передала США. В ньому йдеться, зокрема, про те, що Україна повинна віддати Донбас, а РФ віддасть ЗАЕС.

Втім кремлівський диктатор Володимир Путін минулого тижня повідомив про те, що РФ уже давно озвучила свої варіанти миру – і щоб зробити до нього перший крок Україна повинна вивести свої війська із Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини