Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий назвав категорію солдатів, які гинуть на війні найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий назвав категорію солдатів, які гинуть на війні найчастіше

Комбат Сергій Філімонов назвав, які військові найчастіше помирають на фронті під час військових дій.

12 лютого 2024, 16:15 comments4749
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов розповів, що на війні найчастіше гинуть молоді хлопці, які рвуться у бій та намагаються виконати найбільш небезпечні завдання. За словами військового, щоб зменшити кількість загиблих потрібно відповідально ставитися до планування та розвідки.

Військовий назвав категорію солдатів, які гинуть на війні найчастіше

Які солдати найчастіше гинуть на фронті. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю для ТСН Сергій Філімонов поділився своїми спостереженнями щодо тих військових, які найчастіше гинуть на фронті.

"Ми зробили дошку з загиблими, і майже 95% людей молодші за мене. Тобто там є і зовсім молоді хлопці, є трошки старші, але реально гинуть хлопці 2003-2002 років народження", — розповів 29-річний солдат.

Таку статистику Філімонов пояснив "азартом" молоді та спробами проявити себе під час виконання військових завдань.

"Зараз багато дівчат хочуть тільки на бойову посаду. А хлопці, це часта історія, коли "ой, я хочу гранатомет, пару гранат, автомати, навчіть мене, як вбивати, я хочу танк підпалити"", — розповів військовий. 

За словами Філімонова, після кількох бойових виходів деякі солдати з часом починають говорити, що може краще піти снайпером, або діловодом. Проте існують і протилежні випадки, коли спочатку люди бояться штурмувати, але коли пробують, то втрачають страх.

"Ти виходиш, розумієш, що, скоріше за все, загинеш, але тобі треба зробити все, щоб не загинути, щоб не бути "подарунком"", — розповів комбат "Вовки Да Вінчі".

Сергій Філімонов додав, що відповідальне ставлення до планування завдань та розвідки може зменшити втрати на війні. Крім того, військовий вказав, що "людське життя набагато цінніше, ніж будь-який танк, гелікоптер, літак". Тому потрібно правильно оцінити наявні сили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир батальйону "Вовки Да Вінчі" назвав, скільки мобілізованих потрібно для війни.

Також "Коментарі" писали, що нардеп Железняк пояснив, коли почне діяти новий закон про мобілізацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини