Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий експерт розповів,чи може Білорусь напасти на Україну за одну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт розповів,чи може Білорусь напасти на Україну за одну ніч

Зараз уздовж кордону з Україною Білорусь утримує шість батальйонних тактичних груп

31 липня 2022, 19:59 comments2425
Поділіться публікацією:

 Керівництво Білорусі  має можливість  пришвидшити  переміщення  своїх військ до українських кордонів, але зробити такий ривок за одну ніч нереально. Про це  повідомляє військовий експерт Олег Жданов  31 липня, оприлюднивши повідомлення на  своєму  YouTube-каналі.

Військовий експерт розповів,чи може Білорусь напасти на Україну за одну ніч

Напад з Білорусі (фото з відкритих джерел)

"Вони тримають шість батальйонних тактичних груп (БТГ) уздовж кордону. Ми припускаємо. Що вони можуть виставити до 20-25 БТГ. Якщо вони ротацію 6 батальйонних тактичних груп здійснюють 5-6 днів, то переміщення 20 БТГ, навіть комбінованим способом (це означає, що колісна техніка піде по дорогах, а гусенична – по залізниці), може зайняти кілька днів", – зазначив  Жданов.

Як стверджує військовий експерт, представники української  розвідки відстежують, як переміщаються  білоруські військові угрупування,  з цієї причини  буде відомою   її найменша активізація  неподалік  кордонів

Олег Жданов  каже, що несподіванки не буде, адже  це почнеться масове переміщення військової техніки. Українські розвідники це все відстежують і  тому відразу в нас буде інформація, що білоруські військовослужбовці  починають активні переміщення. Як тільки російські військові угрупування  починають кудись переміщатись, ми вже маємо дані, куди направляють свої колони загарбники, яка їх кількість, скільки там техніки, в якому напрямку це угрупування буде рухатись.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому настав час ЗСУ бити по БілорусіГенштаб ЗСУ у новому зведенні від 28 липня повідомив, що на кордонах з Білоруссю фіксується проведення інженерного обладнання позицій підрозділів, які прибули на ротацію. Крім того, зазначається, що противник продовжує завдавати авіаційних та ракетних ударів по Україні, в тому числі, з території Республіки Білорусь (РБ). Експерти проаналізували для видання  загрозу з північного спрямування. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лють

31 липня 2022, 19:57

А кто отслеживает? Буданов? Да он в инете сидит сутками и дает интервью с диким содержанием. Ему некогда разведкой заниматься. Он даже не рассмотрел подрыва в Еленовке, а доложил,что это арта работала. Уже был прецедент в Херсоне и под Киевом и без создания ударных группировок.

Олег

31 липня 2022, 19:23

Это как было в феврале? Вы рассказывали, что не видите формирования ударных группировок, а потом раз и войска по Киевом!!!! Да кто вам теперь поверит в то, что вы там куда то отслеживаете и предупредите???!!!


Новини