Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий екперт назвав два міста, бої за які, стануть вирішальним ключем у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий екперт назвав два міста, бої за які, стануть вирішальним ключем у війні

Левін назвав битви за Херсон і Мелітополь ключем до майбутнього у війні

5 липня 2022, 21:00 comments1628
Поділіться публікацією:

Бої за два  окуповані  південні  міста - Херсон і Мелітополь – будуть мати  вирішальне значення  під час війни  з РФ.Про це заявив  військовий експерт, військовослужбовець  Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін  під час  ефіру на Радіо НВ.

Військовий екперт назвав два міста, бої за які, стануть вирішальним ключем у війні

Левін назвав ключові битви у війні з РФ (фото з відкритих джерел)

"Головні битви будуть розвиватися на півдні, звичайно ж, — за Херсон і Мелітополь. Це ключ до майбутнього в цій війні — скільки вона буде йти років і так далі. Якщо Україна зможе грамотно реалізувати зброю, якщо в України будуть суттєві успіхи, великі території будуть звільнені, це кардинально змінить і ставлення Заходу, і підхід Росії, і рівень колаборації тих, хто зустрічає з квітами, — зрадників. Це вплине взагалі на все", — висловив свою думку ізраїльський  військовий.

Ізраїльський офіцер  не  погоджується   із заявами про те, що вирішальними у війні будуть  бої  за Донбас.

Він переконаний, що великі битви йдуть, але це не ті  вирішальні бої, що визначать майбутнє в ході  цієї російсько-української війни.

 "Херсон, Мелітополь — це ключові міста. І взагалі — південь. Тому, що південь — це і загроза Криму, і звуження фронту. Україна зможе показати, що вона може повертати свої території, в тому числі, міста" -  підсумував  ізраїльський гість.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав головну перевагу України у війні з Росією. Повномасштабна війна Росії проти України унеможливила. Сьогодні українське суспільство як ніколи єдине. Єдність всього українського народу – це найголовніша перевага та найголовніша сила українців у боротьбі з Російською Федерацією. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини