Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військових обурив рейтинг армій світу: чому Росії віддали перше місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Військових обурив рейтинг армій світу: чому Росії віддали перше місце

Рейтинг армій світу продемонстрував, що Росію все ж бояться найбільше, хоча і даремно

сьогодні, 11:38
Поділіться публікацією:

В свіжому рейтингу армій світу Росію поставили на перше місце. Як припустив військовий Саід Ісмагілов, мова йде про страх перед РФ, а не реальна бойова спроможність українських, тепер довічних, ворогів.

Військових обурив рейтинг армій світу: чому Росії віддали перше місце

Перемога України

"Як може країна з кращою армією світу панічно відступати на обширних захоплених територіях кидаючи свою техніку, БК та навіть особовий склад (Харківщина та Херсонщина)? Втрачати власні території (Курщина)? Купувати зброю в Ірані та в Північної Кореї? Купувати десятками тисяч голодного гарматного мʼяса у режима Кім Чен Ина? Втратити майже весь Чорноморський флот і його флагмана? Втратити міжконтинентальну ядерну ракету, що вибухає у пусковій шахті? Яка ж це перша армія світу?" — запитує військовий.

За його словами, мова йде не про рейтинг найсильніших армій світу, а про рейтинг страху — кого більше за всіх бояться на Заході.

"Коли зі мною спілкуються іноземні журналісти, я їх питаю: Захід готовий воювати з Росією? Ось конкретно ваша країна — готова? Жоден з них не сказав, що готовий. Деякі чесно казали, що абсолютно не готові і страшенно цього бояться. Тож наявність європейських країн в таких рейтингах це не про боєздатність, це про кількість і якість зброї, та про наявність ядерної зброї", — відзначив Ісмагілов.

Втім, за його словами, на землі воює не статистика, а реальні живі люди, і Україна попри всі негаразди третій рік (за іншим календарем десятий рік) звитяжно відбивається від найбільшого жаху Євро-Атлантичної цивілізації.

"Не розумію, чому Україна лише восьма? По боєздатності ми маємо бути першими, бо наш Давід відмахується від їхнього Голіафа, незважаючи на ухилянтів, капітулянтів, мерзенних корупціонерів, що ховають мільйони під матрасами, та купи інших соціальних негараздів", — відзначив військовий.

За його словами, на нашому місці будь-хто інший вже впав би і був розчавлений російським чоботом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що згідно із рейтингом армій світу, РФ посіла перше місце.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини