Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові закликають до мілітаризації українців: "Безпечних місць більше немає"
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові закликають до мілітаризації українців: "Безпечних місць більше немає"

Військовий командир пропонує радикальні заходи: навчити всіх українців надавати першу допомогу

4 вересня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

Україна вже давно живе в умовах нової реальності, де безпечних місць більше немає, і суспільство має бути готовим до будь-яких викликів. Саме тому необхідно вводити масові курси з підготовки населення. Таку думку висловив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін у своєму Telegram-каналі.                      

Військові закликають до мілітаризації українців: "Безпечних місць більше немає"

В Україні пропонують масові курси підготовки населення

"Нам давно потрібно усвідомити, що країна живе в іншій реальності. Як би нам не хотілося, як раніше — безпечно, спокійно, тихо — не буде. Зброя від західних партнерів — лише частина необхідного, ще й така, що від нас не залежить. Натомість від нас напряму залежить рівень навченості громадян, які в обовʼязковому порядку мають щонайменше вміти накладати турнікети. Та розуміти, що цей турнікет не повинен бути китайською підробкою, — пише він.

За словами Жоріна, українці мають навчитися базовим навичкам виживання, зокрема наданню першої допомоги і використанню турнікетів. 

Жорін зазначив, що масова підготовка та мілітаризація суспільства є критично важливими для виживання нації. Військовий також підкреслив, що підготовка населення повинна бути реальною, а не формальною.                             

"Це не повинно бути організовано на папері або стати черговою можливістю для корупційних схем", — підсумував Жорін.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський вважає, що війна в Україні може тривати роками, однак Китай єдина країна, яка може примусити Росію зупинити війну. За його словами, Росія не могла б вести тривалу війну в Україні без торгівлі з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини