Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові відреагували на обіцянку Зеленського про мільйон дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові відреагували на обіцянку Зеленського про мільйон дронів

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв українським військовим мільйон дронів наступного року.

20 грудня 2023, 10:35 comments1126
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції заявив, що наступного року Україна виробить мільйон дронів. На такі заяви президента відреагували українські військові.

Військові відреагували на обіцянку Зеленського про мільйон дронів

Зеленський пообіцяв мільйон дронів наступного року. Фото з відкритих джерел

19 грудня під час пресконференції Володимиру Зеленському журналіст видання LB Олександр Демченко поставив питання щодо необхідності самостійно в Україні виготовляти безпілотники.

"Щодо виробництва — мільйон дронів наступного року ми виробимо. Мільйон ми зробимо. Я знаю, що так воно й буде", — сказав Зеленський.

Військовий Станіслав Бунятов з 24 ОШБ "Айдар" вважає, що безпілотники можуть переломити ситуацію на фронті, однак мільйон дронів для виробництва на державному рівні називає замалим.

"На державному рівні це просто пшик… 10-15% долітає до цілі, тобто це 150 тис. цілей. Угрупування росіян на даний момент в Україні мінімум 600 тис. На одного росіянина маємо закладати мінімум 10 FPV та якісно навчати підрозділи "пілотів",  ось тоді ми переломимо фронт у свою сторону", — коментує ситуацію Бунятов.

Лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" висловлює подібну думку, вказуючи, що це мала кількість дронів, особливо, якщо їх передачу будуть розтягувати на роки.

"Мільйон FPV дронів? Мало! Однозначно мало, ми звикли, що волонтери тисячами їх дають... це не державний рівень, при тому, що виробництво цих штук максимально примітивне. І питання в тому, як вони даватимуть цей мільйон, по 100 тис. на місяць? Чи розтягнуть на роки? Якби сказали, що до кінця зими дадуть мільйон — вже інша справа", — вважає військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 7 актуальних питань, на які Зеленський не відповів під час пресконференції.

Також "Коментарі" писали, що Валерій Залужний відповів, чи потрібне посилення мобілізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

22 грудня 2023, 13:24

Это какой-то позор. Заканчивается второй(!!) год войны. Накакого производства дронов и прочего оружия в государственных масштабах до сих пор не начато. Зато на "армию дронов" списали 40 млрд . И где они ? Миллион fpv, как правильно отметил военный - это ни о чем, особенно для государственной программы. Тем более, что они делаются буквально из говна и палок в любой мастерской за пару часов. Это не ПВО и не средства РЭБ, где требуется высокотехнологичное дорогое производство. Я молчу, что уже давно можно было передрать те же шахеды и закидывать их обратно противнику. Они же простые как дверь и даже с нуля разрабатывать ничего не нужно, полно целых образцов.

Харя Кришны

20 грудня 2023, 13:53

Він вже висадив мільярд дерев. Що йому мільон дронів?

Євген

20 грудня 2023, 13:20

Він їх зробить з мільярда посажених дерев, обіцяних раніше

SS

20 грудня 2023, 11:08

Конечно будут дроны, сразу как только миллиард деревьев высадит и остальной список не выполненых обещаний сделает... Ртом он работает хорошо...

Ігор

20 грудня 2023, 10:55

У фільмі про Остіна Пауерса у доктора Зло є Міні Я. А у Путіна є наш Фюрер, така собі потішна міні-копія Путіна. З російськомовної щелепою "Янетряпка". Він так і продовжує жити подвійним життям як усі юдеї: говорить одне - робить інше.

УКРАИНЕЦ

20 грудня 2023, 10:51

Зеленский балабол, обманщик, вор и мошенник, минорму зеленскому в жопу! верить зеленскому себя не уважать!


Новини