Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові Сил оборони розповіли, чому одне з сіл на Харківщині є тактично важливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові Сил оборони розповіли, чому одне з сіл на Харківщині є тактично важливим

Чому контроль над Липцями важливий, пояснили в Силах оборони на місцевому порталі Gromada Group

сьогодні, 10:47
Поділіться публікацією:

Липці — тактично важливе село під контролем Сил оборони України. Про значення села та ситуацію на Липецькому відтинку розповів представник служби зв’язків з громадськістю бригади Національної гвардії України "Хартія" Володимир Дегтярьов, інформує портал "Коментарі".

Військові Сил оборони розповіли, чому одне з сіл на Харківщині є тактично важливим

Харківська область. Фото з відкритих джерел

Військовий підкреслив, що Липці — це тактично важливе селище, томущо знаходиться на висотах. І цей населений пункт ворог майже окупував в травні.

"Коли бригада Хартія зайшла, ми вже зустріли ворога на окраїнах Липців і почали витісняти їх звідти. Зараз Липці знаходяться під нашим контролем, і ми продовжуємо витісняти їх далі", — повідомив представник бригади.

Дегтярьов розповів, що нацгвардійці можуть бачити далеко вглиб ворожих позицій і своєчасно реагувати на будь-які висування окупантів.

"Ми бачимо їх пересування заздалегідь, ми розуміємо, по яких стежках вони рухаються і нам вдається, використовуючи дрони, дистанційно мінувати підходи техніки", — каже Дегтярьов.

За словами гвардійця, російська техніка у спробах доставити особовий склад, підривається регулярно. Тож тепер окупанти йдуть по 8, 10 і 20 кілометрів пішки, щоб дістатися до тих ділянок, де вони можуть становити загрозу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У місті під Покровськом критична ситуація: що каже влада

Починаючи з 18 вересня, через ворожий обстріл місто Родинське на Донеччині залишається без електропостачання. Через це неможливо забезпечити сталу роботу систем водопостачання та мобільного зв'язку для жителів міста. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, інформує портал "Коментарі".

Відновлення електропостачання залежить від ремонту електромереж, які належать ДП "Регіональні електричні мережі". Деталі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини