Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військові РФ хочуть провести ритуальне жертвопринесення полоненого українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові РФ хочуть провести ритуальне жертвопринесення полоненого українця

Російські неонацисти, які воюють на боці Росії хочуть здійснити жертвоприношення українського військового.

19 серпня 2024, 14:25 comments4243
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російське неонацистське військове угрупування ДШРГ "Русич" попросило в інших російських підрозділів передати їм українського полоненого для жертвопринесення. Таким чином, вони хочуть "підбадьорити" та "зміцнити дух" новачків у складі підрозділу.

Військові РФ хочуть провести ритуальне жертвопринесення полоненого українця

ДШРГ "Русич" планує жертвопринесення людини. Фото з відкритих джерел

У соціальних мереж ДШРГ "Русич" опублікувало повідомлення з закликом надати їм полоненого для ритуального жертвопринесення в день осіннього рівнодення.

"Просимо союзні підрозділи надати нам одного полоненого хохла (бажано не зовсім слов'янина, а підкопченого, кримського татарина чи щось подібне) для проведення ритуального жертвопринесення Слов'янським Богам на свято осіннього рівнодення для підбадьорювання та зміцнення духу нового особового складу підрозділу", — заявили в ДШРГ "Русич".

Диверсійно-штурмова розвідувальна група "Русич" — це неонацистське військове угрупування та терористична організація створена у 2009 році як тренувальна база для підготовки військових. Її засновником став Олексій Мільчаков, який носив прізвисько "Фріц", однак після відправки на Донбас змінив позивний на "Серб". 

Під час повномасштабної війни в Україні Мільчаков опублікував інструкцію допитів та вбивств українських військовополонених. В інструкції йшлося про такі способи катування, як відрубування пальців, відрізання вух, удари в область паху та суглобів, постріли зі зброї. Також Мільчаков закликав вбивати поранених. Зокрема російські воєнні злочинці із ДШРГ "Русич" відрізали голову українському військовому, а відеозапис убивства опублікували в соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир ДШРГ "Русич" Олексій Мільчаков шокував своїм ставленням до українців.

Також "Коментарі" писали про цинічний крок Росії, яка направила в ООН скаргу на Україну через нібито порушення прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини