Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війська РФ можуть знову бути під Києвом: командир з 3-ї ОШБр закликав прийняти непопулярне рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Війська РФ можуть знову бути під Києвом: командир з 3-ї ОШБр закликав прийняти непопулярне рішення

Ситуація на фронті кардинально змінилася, каже "Процент"

4 липня 2024, 21:15 comments2420
Поділіться публікацією:

 Командир 3-ї штурмової роти 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр з позивним "Процент" в коментарі для ТСН.ua заявив про необхідність посиленої мобілізації в Україні, щоб ворог не зміг прорвати фронт. Він попередив, що в іншому випадку російські війська можуть знову опинитися під Києвом.

Війська РФ можуть знову бути під Києвом: командир з 3-ї ОШБр закликав прийняти непопулярне рішення

Мобілізація в Україні (фото з відкритих джерел)

"Процент" підкреслив, що росіяни намагаються зірвати мобілізацію в Україні та вкладають у це багато ресурсів. Він наголосив, що ситуація на фронті зараз кардинально відрізняється від тієї, що була рік тому. За його словами, раніше казали, що не потрібно всім йти до війська, а зараз ситуація змінилася: "Починайте ломитися до війська, бо людей на фронті не вистачає. І якщо зараз впадуть ці залишки, які зараз тримають цей фронт, то дуже скоро ми отримаємо ситуацію 2022 року, коли противник стояв під Києвом".

Командир також порадив цивільним обирати, чим би вони хотіли займатися в армії, оскільки після мобілізації такої можливості вже не буде.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи справді в Україні в рази прискорилася мобілізаціяУ Міністерстві оборони відзначають позитивну динаміку в темпах мобілізації в Україні, стверджують: ситуація значно краща, ніж у березні та лютому. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін. 

Спікер зазначив, що зараз зросла кількість громадян, які мобілізуються, і процес набув іншої інтенсивності. За словами спікера, у Міноборони розуміють: для того, щоб ці люди, які зараз мобілізуються, опинилися в армії, потрібен певний час.

Також під час цього ж ефіру спікер розповів, що у Міністерстві оборони вважають, що військовозобов'язані українці мають достатньо можливостей оновити свої військово-облікові дані до 16 липня і тому не підтримують продовження цих термінів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 липня 2024, 21:36

Гарно сказав: "якщо зараз впадуть ці залишки...", тобто ті, за чиїми спинами такі як він, пропагандисти, ховаються. На Київ ніхто не піде, там все домовлено. Якщо ж Путін і вирішить порушити договірняк, то не встигне до приходу Трампа, а там все поміняється.


Новини