Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війська НАТО вже в Україні: виконують три завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Війська НАТО вже в Україні: виконують три завдання

El Pais повідомило про присутність військові НАТО в Україні та назвало їхню ціль

18 березня 2024, 12:47 comments2079
Поділіться публікацією:

Останнім часом багато розмов щодо того, чи можуть війська НАТО опинитися в Україні, щоб допомогти українцям стримати російського агресора. Але поки точаться дискусії з цього приводу, війська НАТО вже давно перебувають в Україні. Вони виконують завдання з контролю за озброєннями, розвідувальні операції та проводять навчання українських військових. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "El Pais".

Війська НАТО вже в Україні: виконують три завдання

Війська НАТО. Фото: з відкритих джерел

За інформацією ЗМІ, після інтерв'ю з безліччю військових джерел з України та ЄС за більш ніж два роки війни, напрошується висновок – жодна армія НАТО не брала участі в наземних бойових діях. Але джерела також згодні з тим, що у них є інформатори на місцях, які надають інформацію про ситуацію на фронті, визначають ефективність озброєння, що поставляється, а також можливі проблеми при його використанні, а також виявляють можливі випадки корупції при наданні допомоги. Деякі з цих неофіційних інформаторів – відставні іноземні військові, які воюють добровольцями у лавах українських Збройних Сил.

Видання зазначає, принаймні два джерела, американське та українське, стверджують, що Вашингтон особливо активно контролює їхню допомогу, організуючи місії між своїм посольством та українською владою, а також відвідуючи їх поза офіційними каналами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи зможуть всередині ЄС домовитися про відправку військ до України: в МЗС Литви озвучили прогноз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що стоїть за низкою заяв Макрона: чому з'явилася пропозиція про перемир'я. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини