Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війну виграє Росія: американський генерал зробив невтішний прогноз і звинуватив США
commentss НОВИНИ Всі новини

Війну виграє Росія: американський генерал зробив невтішний прогноз і звинуватив США

Для більшої ефективності треба зняти будь-які обмеження на використання наданої ЗСУ американської зброї

4 липня 2024, 08:30 comments2623
Поділіться публікацією:

Розповіді Адміністрації Джо Байдена про те, що Україні нібито надано все необхідне для перемоги над російськими окупантами, не мають предметного підтексту. І за такими розмовами нічого не стоїть. Адже Україна на сьогодні не має того озброєння, з яким вона може виграти в цій повномасштабній війні, яка вже триває третій рік. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив колишній верховний командувач військ НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав, повідомляє "Голос Америки".

Війну виграє Росія: американський генерал зробив невтішний прогноз і звинуватив США

Філіп Брідлав. Фото: із відкритих джерел

Також генерал підтримав позицію про необхідність скасування обмежень на удари територією РФ американською зброєю.

"Люди з Білого дому, зокрема Джон Кірбі, публічно сказав, що ми даємо Україні все, що їй потрібно для перемоги. Я не можу погодитися. Раніше він працював зі мною, і я його добре знаю, але зараз він займає політичну позицію. , і озвучує політичні послання. Ні, ми не надаємо Україні все (необхідне, — ред.)", — наголосив військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — країни-члени НАТО домовилися про фінансування військової допомоги Україні у розмірі 40 мільярдів євро. Київ отримає ці кошти наступного року.

Філіп Брідлав висловив думку, що для більшої ефективності передусім варто було б зняти будь-які обмеження на використання вже наданої ЗСУ американської зброї. Щоб Україна, таким чином, не мала чекати, "поки російські війська перетнуть кордон... поки Росія почне вогонь чи напад, перш ніж відповісти".

Також генерал Брідлав наголосив на необхідності винищувачів F-16 для отримання Україною шансу на перемогу. При цьому Україні слід "вивести свою доктрину за межі історичної радянської основи, яка схильна розглядати авіацію як продовження наземних сил", а керівництво українських Повітряних сил має бути включене до складу Генштабу ЗСУ.

Брідлав нагадав, як українці у 2022 році "благали" світ: "Закрийте небо", а штаб-квартири НАТО розробляли варіанти, як це зробити. "Зараз я хотів би звернути увагу на те, що більшість варіантів, які ми тоді запропонували, були відхилені. Їх вважали надто провокаційними "повідомленнями" Путіну, які могли б призвести до ще більшого вторгнення", — поділився генерал.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не членство в НАТО, але також великий плюс: про яку допомогу для України домовилися союзники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини