Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Війни не було і не буде": одіозний український політик зробив скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війни не було і не буде": одіозний український політик зробив скандальну заяву

Черновецький намагався пояснити, що відбувається в Україні зараз

12 вересня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Колишній міський голова  Києва Леонід Черновецький, що має скандальну репутацію,  зараз  "відзначивсь" цинічною  заявою  щодо війни, яку РФ  веде  проти України, пише "УНІАН"

"Війни не було і не буде": одіозний український політик зробив скандальну заяву

Леонід Черновецький (фото з відкритих джерел)

Цитати з дивної  заяви  колишнього політика з'явилися в соціальних мережах. Спілкуючись зі  своїми  підписниками  київський екс-мер  заявляє, що "війни між Україною та Росією нема і не буде".

"Війни між Україною та Росією ніколи не було і не буде. Військова операція для того, щоб залякати ідіотів і почати вести переговори, так — вона відбувається", — заявив  Леонід Черновецький.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Бразилії зробив скандальну заяву про арешт ПутінаПрезидент Бразилії Лула да Сілва заявив, що якщо Володимир Путін приїде на наступний саміт у Ріо-де-Жанейро, то його не будуть арештовувати. 

9-10 вересня в Індії відбувається саміт лідерів країн G20, на якому присутній президент Бразилії. Під час чергового інтерв'ю Лула да Сілва розповів про майбутній саміт, що проходитиме в Бразилії, зокрема пообіцяв присутність на ньому Володимира Путіна. Крім того, бразильський лідер запевнив, що відвідає саміт БРІКС наступного року, який відбудеться в Росії.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні відповіли на скандальну заяву колишнього президента Франції. Представник ОП  Михайло Подоляк  надав жорсткий   коментар щодо вже скандальної  заяви  колишнього французького президента Франції Ніколя Саркозі, що пропонує  нашій країні  йти на поступки РФ щодо  припинення військового вторгнення.
 
 Радник президента наголосив, що  екс-президент  тепер  не представляє  західну "політичну еліту" і  є вирок суду стосовно нього по корупційній статті, зараз він  очевидно став  лобістом країни-агресорки Росії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини