Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна в Україні почала змінювати армії світу. Названі основні трансформації
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні почала змінювати армії світу. Названі основні трансформації

Війна Росії в Україні змусила армії різних країн світу почати процес трансформації, розповідає Bloomberg. В першу чергу, військові почали звертати більше увагу на дрони, передає портал «Коментарі»

23 лютого 2024, 18:58
Поділіться публікацією:

За інформацією видання, стало зрозуміло, що безпілотники можна ефективно використовувати на фронті. І на цю інформацію уже відреагував ринок. Як підкреслюють журналісти, протягом останніх трьох років ринок дронів у світі виріс у 10 разів. Головним каталізаторам, підкреслює видання, стала саме Україна.

Війна в Україні почала змінювати армії світу. Названі основні трансформації

Війна в Україні

Також, за інформацією видання, світові армії зрозуміли важливість налагодження незалежних шляхів постачання озброєння. При цьому, журналісти підкреслюють, Україна змушена звертатися до своїх союзників із проханням про зброю і очікувати їх рішення, натомість країна-агресор Росія в разі потреби починає запускати власні виробництва. Саме тому, на думку журналістів, важливо, аби кожна країна могла сама забезпечити себе зброєю та боєприпасами.

При цьому видання додає, що війна в Україні довела, що механізм санкцій, введений проти агресора, є неефективним. Зокрема, в матеріали йдеться про те, що РФ попри пакети санкцій змогла втримати свою економіку.

І основне, підкреслюють журналісти, у різних країнах почали розуміти, що теж не застраховані від воєн і тому почали до них готуватися.

Справді, Україна має проблеми із постачанням зброї та боєприпасів, зокрема і через те, що Конгрес ніяк не може погодити виділення Києву допомоги у розмірі 60 млрд дол.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський розчарований подіями у США. За його словами, допомога від Сполучених Штатів має вирішальне значення у боротьбі України з російським загарбником. За його словами, він розчарований тими процесами, що відбуваються у Вашингтоні, зокрема, бюрократією та браком зброї. При цьому Зеленський додав, що Україна зараз треба вижити, і знайти паралельні кроки, які допоможуть у цьому. В той же час очільник держави додав, що без допомоги країна і далі втрачатиме своїх захисників на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини