Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна продовжуватиметься: Зеленський назвав ключову перевагу Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна продовжуватиметься: Зеленський назвав ключову перевагу Путіна

Президент закликав союзників допомогти забезпечити блекаут терору РФ

11 червня 2024, 16:22
Поділіться публікацією:

Країна-агресор буде змушена шукати шлях до справжнього миру лише тоді, коли її обмежать у можливості тероризувати сусідів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спільного брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом зробив президент України Володимир Зеленський.

Війна продовжуватиметься: Зеленський назвав ключову перевагу Путіна

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава держави зазначив, що війна триває лише тому, що російський диктатор Володимир Путін має можливість продовжувати терор, удари та вести бойові дії в цілому.                                                              

"Як тільки російська здатність тероризувати сусідів буде обмежена, Росія нарешті буде змушена шукати шлях до справжнього миру. Бо це ключова перевага Путіна: ракетні удари, керовані авіабомби, ударні дрони", — заявив Володимир Зеленський.

Лідер українців додав, що Україна та її союзники мають "забезпечити блекаут російському терору", щоб досягти справжнього світу.

Зазначимо, Володимир Зеленський також заявив, що питання щодо мобілізації викликає активне обговорення в українському суспільстві. Але якщо громадяни хочуть зберегти свою державу, то треба її відстояти.

Лідер українців також відповів на запитання, чи Україна зможе мобілізувати достатню кількість солдатів і офіцерів, щоб звільнити свою землю від росіян за допомогою систем та озброєнь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що розраховує Україна на Конференції відновлення: Зеленський обнадіяв прогнозом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися про головне розчарування Зеленського перед самітом світу у Швейцарії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини