Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна прийшла у Москву і Пітер: у ВР не добираючи слів розповіли, нащо бити по цим містам
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна прийшла у Москву і Пітер: у ВР не добираючи слів розповіли, нащо бити по цим містам

У Верховній Раді сподіваються, що ударів по Москві і Пітеру буде більше, щоб їх мешканці реально боялися

2 вересня 2024, 09:43 comments2311
Поділіться публікацією:

Народний депутат Вікторія Сюмар заявила, що недільний ранок 1 вересня не міг не потішити, адже Росію атакували більше сотні українських дронів. За її словами, особливо потішили ті, які долетіли до Москви.

Війна прийшла у Москву і Пітер: у ВР не добираючи слів розповіли, нащо бити по цим містам

Вікторія Сюмар

"Бо цим обожраним імперцям байдуже до всього того Курська і Бєлгорода. Їх пропаганда обізвала це "боями в прігранічьє" і все. А от Москва — це ключ. І Пітєр — ключ до серця карліка з ностальгією про "родной город", — відзначила нардеп.

Окрім того, вона додала, що має мрію, яка стосується мешканців Москви та Пітеру.

"Тому мрію про масквічєй, які ховаються в метро. Про масквічєй і пітєрцев, які шурують без ліфтів на 20 поверх і сидять без електроенергії. Це так, по мінімалу. Бо заслужили більше", — підкреслила нардеп.

Також вона висловила надію, що таких дронових атак на Москву і Пітер буде більше, щоб мешканці цих міст не тільки були в шоці від того, що відбувається, а і реально боялися.

"А ще мрію про отой довбаний дозвіл на використання далекобійної зброї союзників в Росії. Ну мають же расєянє оцінити всю мощь свого ПВО? Звуки, прокидання від того, що в ліжку підкидає, вибиті шибки і всю решту атрибутику війни, яку вони так радісно підтримують", — додала нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 1 вересня дрони атакували щонайменше вісім областей РФ завдаючи ударів по енергетичній інфраструктурі Росії. Росія заявила про нібито збиття понад 150 дронів в ніч на 1 вересня. Попри це, у соціальних мережах поширились фото та відео влучань по російських енергетичних об'єктах. Зокрема відомо про пожежі на двох ГРЕС у Московській та Тверській областях, а також було атаковано московський НПЗ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини