Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війна могла закінчитися у 2022 році: військовий розповів, чому цього не сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна могла закінчитися у 2022 році: військовий розповів, чому цього не сталося

Росіяни набрали 400 тисяч гарматного м'яса. І це повністю змінило хід війни в Україні

30 жовтня 2023, 21:30 comments1672
Поділіться публікацією:

Якби країни  Заходу не тягнули час і швидше постачали  Україні  так необхідне озброєння, війну  можливо було  закінчити ще  в минулому році. Про це  висловивсь  колишній український військовий, а тепер  політичний експерт, екс-командир роти  батальйону  "Айдар" (2014) Євген Дикий в інтерв'ю ТСН.

Війна могла закінчитися у 2022 році:  військовий розповів, чому цього не сталося

Війна в Україні могла закінчитися у 2022 році (фото з відкритих джерел)

"Орки набрали 400 тисяч гарматного м'яса, засипали його сюди. І це повністю змінило хід війни, затягнуло її на рік. І невідомо, скільки це триватиме", — сказав військовий аналітик, відповідаючи на запитання  журналістів 

Євген Дикий стверджує, що тепер на Заході перестають цікавитись ходом війною  в Україні, бо це природньо.

"Втома є, але є певна частина західного політикуму, який розуміє наслідки того, що станеться, якщо виграє Росія", — підсумував експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як змінилися відносини Зеленського з союзникамиВ останні місяці відносини президента Зеленського з багатьма союзниками погіршилися через питання корупції в Україні.  У матеріалі йдеться, що напередодні візиту Зеленського до США Білий дім підготував для список антикорупційних реформ для українців, що були спрямовані на саму верхівку влади в країні. Також радники президента Зеленського розповіли, що "це не були пропозиції, це були умови".

Також "Коментарі" писали про те, що партнери втрачають інтерес до України. Києву стає все важче утримувати увагу партнерів після 20 місяців війни з Росією, які потрохи втрачають інтерес, а особливо на фоні нових викликів.  Зеленський розповів журналістам, що відчуває падіння глобального інтересу до російсько-української війни. І це позначається на обсягах міжнародної підтримки України.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

30 жовтня 2023, 21:56

а так би вже шо, "крємль наш" був би?:) а як "союзники" попереджали про вторгнення, а ви не реагували – хто в цьому винен?! Бляць, та кожна розумово здорова людина усвідомлювала з 91го року, що до цього треба було готуватися – будувати державу, а не власні хібари на теплих островах, тримати армію, мати ситий та задоволений народ... та шо вам говорити, мразі. А тепер не видно кінця?! Видно! Але знову ж таки – тим у кого в головах мізки. Перегляньте фільм Бункер Олівера Хіршбігеля – там якраз про кінець.


Новини