Головна Новини Суспільство Війна з Росією Виїзд чоловіків за кордон: у ОП оцінили перспективи зняття обмежень
commentss НОВИНИ Всі новини

Виїзд чоловіків за кордон: у ОП оцінили перспективи зняття обмежень

Може бути потреба в посилення мобілізації в Україні

20 жовтня 2022, 10:22 comments1088
Поділіться публікацією:

Українська влада поки що не готова обговорювати питання про те, щоб дозволити виїзд чоловіків за кордон. Також не обговорюється питання про те, щоб зробити виняток для студентів, далекобійників та моряків. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі "Фейгін LIVE" висловив радник Офісу президента Олексій Арестович.

Виїзд чоловіків за кордон: у ОП оцінили перспективи зняття обмежень

Кордон України. Фото з відкритих джерел

Радник глави ОП зазначив, що розповіді про мобілізацію 300 тисяч людей у ​​Росії не відповідають дійсності і в планах Кремля мобілізувати щонайменше мільйон людей. Якщо припустити, що щонайменше 500 тисяч людей Кремль перекине в Україну, то нашій країні доведеться збільшувати темпи мобілізації.

За словами Олексія Арестовича, мобілізація в Україні не припиняється і зараз, але де брати людей для захисту країни, якщо чоловіки почнуть виїжджати за кордон. Коли буде питання про існування країни, про її майбутнє, то час буде не до заробляння грошей.

"Скільки повернеться назад... У нас ця схема не відпрацьована. Тому, незважаючи на непопулярність цього рішення, все дружно сидимо і нікуди не їдемо. Міністри, радники. Усі", – заявив Арестович.

Варто зазначити, що 15 серпня Верховна Рада України продовжила загальну мобілізацію та військовий стан до 21 листопада.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Путін на засіданні Радбезу РФ оголосив про рішення ввести військовий стан у т.зв. "ЛНР", "ДНР", а також підконтрольних російській армії територіях Херсонської та Запорізької областей (все це на папері анексовано країною-агресором). Також він звинуватив Україну у відмові від переговорів. Мовляв, "київський режим відмовився від переговорів, продовжує обстрілювати нові російські території за допомогою терористичних методів". Про що говорять такі заяви? Які можуть бути наслідки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

20 жовтня 2022, 09:30

ти тварюко лжива Олексій Арестович йди воюй, а не тільки бриши людям.


Новини