Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вихід з Авдіївки – правильне рішення": офіцер ЗСУ пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вихід з Авдіївки – правильне рішення": офіцер ЗСУ пояснив чому

У Третій окремій штурмовій бригаді розповіли, чому українським силам потрібно було виходити з Авдіївки

17 лютого 2024, 18:37
Поділіться публікацією:

Вихід українських захисників з міста Авдіївка Донецької області було правильним рішенням, переконаний заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Вихід з Авдіївки – правильне рішення": офіцер ЗСУ пояснив чому

ЗСУ вийшли з Авдіївки. Фото з відкритих джерел

"Третя штурмова бригада за весь період перебування в Авдіївці встигла ліквідувати тисячі російських окупантів та знищити чимало техніки. Але головне — нам вдалося зберегти більшість свого особового складу, що надзвичайно важливо для того, щоб далі вбивати окупантів та звільняти наші території", — розповів офіцер ЗСУ.

Максим Жорін наголосив, що наразі операція з перегрупування українських військ в районі Авдіївки триває.

"Вихід з Авдіївки — правильне та логічне рішення, але надзвичайно складне в реалізації. Ситуація на цьому напрямку важка. Попереду нас чекають дуже складні бої", — додав представник 3-ї ОШБр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соратники російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що, ймовірніше за все, його вже нема в живих. Вони звинуватили російського диктатора Володимира Путіна у вбивстві Навального. Прес-секретарка опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що "ми всі прекрасно розуміємо, що коментарі Пєсков не можуть бути випадковістю і не можуть бути помилкою". За словами директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова, шанси, що Навальний все ж таки живий, мізерні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден виступив зі зверненням, яке присвятив смерті у тюрмі російського опозиціонера Олексія Навального. У передчасній смерті опозиціонера очільник Білого дому звинуватив російського диктатора Путіна. При цьому американський президент сказав, що наразі немає точної інформації, чи була смерть Олексія Навального вбивством. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини