Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомому російському шовіністу доручили "виховувати" українських дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомому російському шовіністу доручили "виховувати" українських дітей

Охлобистін організовує пропагандистські тури для дітей з окупованих регіонів

15 серпня 2024, 21:18
Поділіться публікацією:

Відомий гомофобними та антиукраїнськими шовіністичними висловлюваннями, підтримкою сепаратистських терористичних організацій та повномасштабного вторгнення Росії в Україну Іван Охлобистін організовує пропагандистські тури в Росію для дітей з тимчасово окупованих територій України.

Відомому російському шовіністу доручили "виховувати" українських дітей

Охлобистін взявся за дітей. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, юних мешканців тимчасово окупованої Донеччини путінський “лідер” думок повіз у Кронштадт – місто воєнно-морської “слави” Росії.

Повідомляється, що лекції про “велич” Росії, її православні "скрепи" та армію покликані максимально асимілювати українських дітей та вихолостити їхню ідентичність. І такі лектори як Охлобистін у цьому просто неперевершені. 

Зазначається, що ще один спосіб виховати слухняний і надійний ресурс для подальших метастазів “руского міру” – це переписана історія. Для цього Кабардино-Балкарія передала Херсонській області 1 200 нових підручників. Зокрема, серед підручників – "Історія Росії з 1914 по 1945 рік", "1945 рік – початок XXI століття" та "Всесвітня історія". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники здійснюють підготовку до мобілізації українців. Як повідомляє Центр національного спротиву, місцеві окупаційні адміністрації вимагають від бізнесу поставити на облік у фейкові військкомати всіх своїх працівників. Зокрема, власникам необхідно подати списки тих, хто не має російського паспорта та, відповідно, не перебуває на обліку окупантів. Хоча й мобілізація офіційно у РФ не відбувається, однак окупанти активно вербують новобранців на свою війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини