Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий український телеведучий пішов на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український телеведучий пішов на фронт

Ведучий Єгор Чечеринда став військовим ЗСУ

14 листопада 2023, 23:15 comments2493
Поділіться публікацією:

Телеведучий на каналі "Еспресо" Єгор Чечеринда  відтепер став у лави Збройних сил України.  Про це  сам Чечеринда написав в соціальних мережах.

Відомий український телеведучий пішов на фронт

Журналіст Єгор Чечеринда пішов на фронт (фото з відкритих джерел)

"Шановні друзі! Від сьогоднішнього дня я, на жаль, вже не є журналістом телеканалу "Еспресо". Війна вносить корективи в життя кожного з нас… Сили оборони — в пріоритеті. Дякую за довгі творчі роки всім причетним, хто був зі мною поруч", — пише журналіст.

Ще телеведучий повідомив, що зараз служить в   званні капітана.

Важливо, що  відомий український ведучий в  1990-х був  журналістом служби новин "Радіо Люкс" в місті  Львів.  Далі  продовжив творчу діяльність  в новинах  українських каналів  СТБ, ICTV, "1+1". 

В 2011 року  був автором і ведучим телепрограми "Окрема думка" на ТВі.  Пізніше  на цьому ж каналі  працював на посаді  керівника служби новин,  далі ведучим інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні про головне". Останнє  місце роботи – канал  "Еспресо".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український актор пішов на фронтЗнаний в Україні актор Дмитро Сова  став  бійцем ЗСУ.  Коли тільки розпочалось повномасштабне російське  вторгнення, актор пішов до військкомату, але йому  відповіли, що  зателефонують.

Відповідаючи на питання  "КП в Україні"  Дмитро  сказав, що  на початку війни був такий кіпіш, що  їх з тестем у військкоматі  в той час  не  реєстрували офіційно,  але повістки  дали.  Після того   він  прийняв  рішення  стати  волонтером. 

Актор  зазначив, що готувавсь до  того, що вирушить  на фронт. Він  придбав  кілька комплектів одягу, бронежилет, каску, камеру GoPro і  навіть взяв з собою маленький навчальний fpv-дрон.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини