Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомий дизайнер закликає до протестів після обстрілу у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий дизайнер закликає до протестів після обстрілу у Києві

"Росія - країна-терорист": дизайнер Френк Уайлд організував протест біля російського посольства у Берліні, щоб підтримати український народ

9 липня 2024, 10:31
Поділіться публікацією:

У відповідь на обстріл дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, знаменитий німецький дизайнер Френк Уайлд публічно засудив агресивні дії Росії, закликавши до термінових міжнародних заходів та демонстрацій протесту.

Відомий дизайнер закликає до протестів після обстрілу у Києві

Відомий німецький дизайнер підтримав українців

З початку повномасштабного вторгнення в Україні Френк Уайлд виступає не лише як дизайнер, а й як активіст. Він систематично підтримує Україну, публікуючи різні фотографії у тематичних костюмах. Дизайнер не оминув і вчорашній обстріл дитячої лікарні. На своїй сторінці в Instagram Уайлд розмістив фотографію, на якій він одягнений у футболку з написом "Росія – країна-терорист", стоячи перед прапором ООН. У його руках лялька, загорнута в криваву тканину.

Уайлд також закликав своїх німецьких передплатників організувати протести біля російського посольства у Берліні, щоб "підтримати український народ і нагадати світу про необхідність постачання озброєнь".

Акція протесту під російським посольством, до якої закликав Вайлд, відбулася. Дизайнер виступив перед натовпом, ще раз підкресливши свою підтримку України і критику на адресу російського уряду.

"Ми виходимо на демонстрацію під російським посольством, щоб у черговий раз вимагати такі потрібні ракети Taurus та нагадати, що мирні переговори з терористами, які вбивають дітей на лікуванні, неможливі. Тільки озброєна перемога України може принести мир. Україна має мати можливість захищати своїх людей та дітей від Росії", — написав зірка українською.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 8 липня російська ракета вдарила по лікарні "Охматдит". За інформацією міністерства охорони здоров'я, повну руйнацію отримав корпус токсикології з відділенням хронічних та гострих інтоксикацій (де дітям проводять діаліз) ПДВ "Охматдит". та інші приміщення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини